RE: Vagitorije/Vaginalete (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Lilly -> RE: Vagitorije/Vaginalete (20.5.2013 20:30:31)

Pozdrav cure! Hitno mi treba vasa pomoc. Danas sam bila kod gin. i rece mi da imam upalu grlica maternice. Th. je Polygyinax i Gynophilus 12dana uvece. Je li neko od vas vec koristio ovu kombinaciju?
Sad sam zbunjena da li koristiti jedne posle drugih ili u kombinaciji??? Jednostavno nisam shvatila doktoricu sto mi je postalo jasno tek kad sam dosla kuci[sm=zmeden.gif]

LELANI -> RE: Vagitorije/Vaginalete (5.6.2013 17:40:03)

Cao cure, ja iz licnog iskustva mogu reci da sam koristila "Neo Penotran Forte" vaginalete i da sam zadovoljna. Eto mozda nekome bude od pomoci :)

salmy -> RE: Vagitorije/Vaginalete (19.6.2013 23:21:26)

Uzela sam vag..Macmiror po preporuci ginica...i nikako da pocnem korisitit

Ako bih pocela odmah...a trebam dobiti za par dana...jeli smijem prekinuti pa ponovo kad prodje nastaviti?

Nikako mi se ne da pocet jer ih ima 13 komada[sm=smiley1.gif]
A sljedece sedmice idemo na more aBd...pa mi bas glupo dole ih koristiti

sunce27 -> RE: Vagitorije/Vaginalete (29.11.2013 22:00:25)

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

Da li ima neka od mamica, da je koristila Neo Penotran vaginalete u toku dojenja? Naime ja sam radila papa test, rečenoi mi je da imam Gardnerella bakteriju, dr. mi propisao te vaginalete, ali u upustvu piše da bi se dojenje trebalo prekinut u toku liječenja. Moja bebica ima 4 mjeseca i isključivo doji. Nemam pojma šta da radim.

Molim vas za pomoc i ja sam dobila ove iste vaginalete a dojim bebca pa ne znam da li ih koristiti ili ne?

vila_7 -> RE: Vagitorije/Vaginalete (25.12.2013 15:41:53)

Pozdrav, pila sam nedavno antibiotik i naravno poremetio je kiselost iscjetka. Nisam isla kod ginekoloha jer znam sta ce.mi propisati, pa sam uzela macmirror i kremu canesten. E sad me zanima koliko obicno traje terapija sa macmirror vag. Mislim da je 7-8 dana al u kutiji ih ima dosta pa da vidim zna li neko

mykica -> RE: Vagitorije/Vaginalete (26.12.2013 8:59:53)

vila_7 Ja sam pila macmirror, ne sjećam se tačno koliko ih je bilo u kutiji al znam da mi je doktorica napomenula da moram čitavu kutiju ispiti.

vila_7 -> RE: Vagitorije/Vaginalete (26.12.2013 10:05:51)

Mykice kod mene su vaginalete macmirror koje se ne piju. A u kutiji ih ima ja mislim 12 i znam da mi uvijek ostane nekoliko samo ne znam koliko

niki83 -> RE: Vagitorije/Vaginalete (2.3.2016 12:43:07)

Dr. mi preporucio Poliginax vaginalete..nigdje ih nema.. ima li neko strucan da preporuci neku zamjenu?!

anandi -> RE: Vagitorije/Vaginalete (2.3.2016 12:57:03)

Ja sam koristila Poliginax prije par mjeseci i mogu ti reci predobre su. Kupila sam u Tuzli 11KM, dode 6 vaginaleta. Imala sam blagu upalu i pojacan iscjedak, i nakon 3 vaginalete iscjedak je prestao i nisam vise ni koristila. Ostale su mi 3. Nakon ponovljenog papa testa upale i iscjedka nije bilo vise. Prije njih koristila sam cantarion vaginalete.

niki83 -> RE: Vagitorije/Vaginalete (2.3.2016 19:28:45)

Koristila sam i ja Poliginax 3 dana prije drugog poroda..i stavljala po 2..ujutro i navecer..i za tri dana rijesila upalu. Ali to je bilo prije 2g.skoro [sm=smiley1.gif] Sad mi opet treba..a u apotekama ih nema [sm=zmeden.gif]

bebaa -> RE: Vagitorije/Vaginalete (2.3.2016 19:37:56)

IZVORNA PORUKA: niki83

Dr. mi preporucio Poliginax vaginalete..nigdje ih nema.. ima li neko strucan da preporuci neku zamjenu?!

imam ja cijelu kutiju....rok trajanja april 2016....ako želiš da ti pošaljem javi se u pp....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]