san4 -> RE: Vagitorije/Vaginalete (7.1.2011 12:53:19)
|
Esmeralda,ako imas taj zeleni sekret,to je trihomonas sigurno! Znam da si radila briseve,trazi da ponovis ponovo !Ja sam izgubila puno vremena lijececi trihomonas,jer bi nakon petnaestak dana nakon terapije,briseci bili uredni,ali kad bi ponovila nakon odredenog vremena,bio bi tu!Znaci,ginekologu sam isla redovno,privatno,terapiju metronidazolom smo pili suprug i ja.Ja bih otkuhala sav ves,posteljinu mijenjala svaki dan,kupatilo cistila svaki dan,odnose imali samo sa zastitom i ne za vrijeme terapije. Samo kad se sjetim koliko smo metronidazola popili i koliko vaginaleta sam stavila!Koliko zivaca sam izgubila! Cak sam u neko doba mijenjala ginekologe!Brisevi uredni,a ja imam taj sekret! Cak sam mislila da imam trihomonas otporan na metronidazol! Cak sam to govorila i ginekolozima!I napokon,dobila sam malu jacu dozu metronidazola i rijesila sam se tog sekreta! I sada imam pojacan sekret,ali ne takav,brisevi su urendi,ali imam ranicu na grlicu i to je neka druga prica! Znaci,insistiraj na jacoj terapiji i ponovi bris na trihomonas!
|
|
|
|