Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eh sad si me jos vise obradovala nego moramo uvijek navijat sat prije nego sto ode MM na posao jer mi je mama dosla pa ona bude u drugoj sobi pa nemozemo kad je ona budna kaze MM ajmo u hotel...reko zamisli toga ides u hotel sa zenom,a zeni stomak do zuba uglavnom sad mi je jos draze kad ima neko kome je to stvarno upalilo
I meni je receno kao i tebi dinciii sto vise "keksa" za laksi porod sperma lijeci i otvara sve hahhahahah bas sam bezobrazna.Ja da budem iskrena nisam imala bas nikakvu zelju za "keksom" tokom trudnoce moj muz kaze neces vise biti trudna hahhaha.
Joj super znači nisam jedina Ma u prvoj sam mogla non-stop, nije bitno gdje, jel udobno ili ne, juto ili noć, znala se po noći probuditi i onda MM budim da radimo "nešto" .....a sad ja ne znam šta je ovo.....cccccccccccc
i ja cu ocekati jos koji dan, pa ako nista ne bude, bacicu se na posao. ovaj moj strasljiv, pa cu ja to na prepad, kad ima najtvrdji... hm... ovaj san.
na svasta naletis na ovom forumu al se i svakoj skoro temi nadjem zato ste mi super ... sto se "keksa" tice ja sam vam na offline ... iako imamo redovan i sve ok moja zelja je jednaka 0 ali opet uhvatim neki tajming ... sve se tjesim da nije do mene ... da to tako bude nekim trudnicama ... ali eto ja sam jedna od tih nesretnica koje nemaju "apetit" mada kazu da ce mi se vratiti jer je tek 14ta sedmica ... pa cemo vidjeti
kazu ako je za vrijeme sexa koji je prethodio oplodnji zena uzivala, onda ta zena nosi musko. mislim i ako je tokom trudnoce zelja za sexom kod zene jaka da je isti slucaj. ja sam... gluvo bilo! kakvo musko.
Meni se zelja pocela vracati sad oko 15 sedmice ali odem prije 2 dana u Zenicu uraditi 4D UZ i nisu mi htjeli uraditi kao nisu educirani ali je kao kroz pricu doktor rekao u smislu: ja trudnicama nepreporucujem seks prije 20 sedmice dok se plod neucvrsti ... jer to malo zadovoljstva nevrijedi tako puno ... to je bilo dovoljno da moj dragi cuje ... i da dobro zapamti ... a meni moj ginekolog to nikad u zivotu nije rekao cak i gdje sam god citala pise da treba imati normalan seks ako je sve normalno ... tako da ce me vjerovatno patiti da cekam jos bar 4,5 sedmica
Meni zelja nije ni bila nestala nego postala jos jaca . Nego mm nije htio pa kada mu je dr rekao da moze al ne bas neke akrobacije izvoditi ,pa sada hoce.
sto,se tice sex meni se zelja samo povecala ali,nesmijem posto sam tek zatrudnila bojim,se a pomalo me na momente stomak zaboli pa,me strah.Cekam da odem na ultrazvuk da vidim,sta ce mi ginic reci,,pa onda ce da bude sex (nadam se)
Evo da malo podignem temu. Ja sutra ulazi u 7-mi mjesec trudnoće, aBd, i ništa se ne mijenja.... Od početka trudnoće nemam želju za "keksom" U početku sam mislila i nadala se da će se to promjeniti al ništa... pa primjenjujem, što je neko rekao, "što se mora - mora se", žao mi MM. Recite mi da ima još neko isti problem da mi bude lakše
< Poruku je uredio enisa_sara -- 8.3.2009 1:11:10 >
Evo da malo podignem temu. Ja sutra ulazi u 7-mi mjesec trudnoće, aBd, i ništa se ne mijenja.... Od početka trudnoće nemam želju za "keksom" U početku sam mislila i nadala se da će se to promjeniti al ništa... pa primjenjujem, što je neko rekao, "što se mora - mora se", žao mi MM. Recite mi da ima još neko isti problem da mi bude lakše
ja sam imala rizicnu trudnocu i nismo imali odnose cijelu trudnocu pa onda 40dana eh oduzilo se skoro godina..... vidi sad kad o tome razmisljam eheee dugo vremena al tad mi nije bilo ni na kraj pameti*keks*nego samo da se sve zavrsi kako treba i hB sve je bilo u redu zato jos uvijek nadoknadjujemo prpusteno i sama kazes sto se mora nije ni tesko
Na pocetku trudnoce sam na moje veliko cudenje bila prava nimfomanka Ja sam mislila da prodje zelja za keksom kad zatrudnis,a meni se bas bio osladio keks,zato sam ja i nabacila 16kg Uglavnom kada mi se stomak pojavio urijedili smo,mm postao plasljiv da sta ne zeznemo,a ni meni nije bilo bas do toga Trenutno sam u 35 sedmici i ne smijem ni pomisliti. Cula sam da sperma pospjesuje otvaranje,pa se plasim da ne krene prije vremena.Stoga cekamo 38 sedmicu pa cemo se dati na posao
Ma kakvi!! Mi smo u prvoj trudnoći imali odnose i po par puta tokom dana i tako sve do kraja. Jutro pred porod imali odnose, otišla na porod (inducirani) tako da ti ja baš i ne vjerujem plaho u tu "pomoć" otvaranja. Al eto nije na odmet biti oprezan...