Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 3.9.2009 21:48:45
veeseelaa
ja vala nisam ni koristila sms, samo jednu poruku poslala sama sebi da vidim dal fercera Nešto mi tupavo da šaljem raji poruke s RR, ko će onda objašnjavati šta je RR ok poslati sms putem RR nekoj od forumašica jer vidim da se dobar broj istih čuje i druži al nekom tako ko nema veze sa RR..... ne da mi se objašnjavat Al svakako lijepo od RR što imamo tu mogućnost Pa ko voli nek izvoli Ja bi npr voljela još besplatnih pampers pelena
< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.9.2009 21:49:45 >
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 3.9.2009 21:49:46
Lulu_
pa nemamo to je samo navlakusa,da se raja prijavljuje
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 3.9.2009 21:50:08
elkina_mala
IZVORNA PORUKA: pingpong
I ja sam neki dan mislila da poruka nije otišla... pisalo greška na stranici, a MM ipak dobio poruku!
takodze i kod mene isto,ja poslala tati poruku,on dobio a meni pise greska na stranici
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 3.9.2009 21:52:56
Hanady RR
ja poslala mm maloprije da mi kupi lubenice otišao do granapa...ako je donese prošla ja ako ne donese navlakuša je
šala al vidjet ćemo....
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 13.12.2009 1:51:13
Hanady RR
meni fercera evo sad sebi poruku poslal imam još 252 žetona, dnevnih 10 odnosno sada 9
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 13.12.2009 13:00:55
teta berta
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja zaista ne znam u cemu je problem... jel jos neko ima isti problem
ne znam stvarno, evo ni danas ne mogu poslati ni jedne.... A bas bi mi dobro dosle, nestalo na racunu A stvarno nece pa nece ne kontam, uvijek sam imala 10 dnevno...
< Poruku je uredio teta berta -- 13.12.2009 13:01:30 >
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 18.2.2010 11:35:31
elkina_mala
zelim vas pitat jer mi je hitno kada posaljem sms nekome dal ta osoba meni ima mogucnost odgovorit???mislim ovak preko RR,npr posaljem sms sama sebi (to nemogu jer nemam bosn.broj) da li mogu onda odgovorit na isti broj???pussa
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 18.2.2010 11:38:08
malena27 RR
Elkina mala, kad osoba primi sms od tebe sa RR-a ne pojavljuje joj se nikakav broj, nego samo tvoj nick i pise RR. Tako da osoba koja primi sms nema mogucnost da ti vrati poruku preko RR-a nego samo na tvoj mobitel.
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 18.2.2010 11:44:02
elkina_mala
RE: Novosti na rigeraji-besplatne sms poruke! 25.2.2010 14:50:15
Lulu_
sto nam sms vise ne radi.ja kome gos sam slala ne stize
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.