Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja bih voljela doći upoznati vas i podržati ovu humanitarnu kaficu, ali za sutra sam već zakazala šetnju po gradu sa svekrvom, ako otkažem ili završim do 18 dolazim i ja Kako se preselio nisam bila u Titu, gdje dodje tačno?
stella javi mi se putem pp pa da u ime njih posalješ jedan zahtjev mojoj firmi uz jedno objašenjenje šta se desilo, možda i uz kopiju članka iz novina da pokušam da im se kakva donacijica uplati kažem da pokušam
Hvala za žiro račun. Sutra ću uplatiti jer svakako idem u RF, a za kafu nisam sigurna da ću uspjeti da dođem.
Uplatila danas. Ovo je devizni račun, ali mogu vam oni u banci izvršiti konverziju ako imate KM. Ne morate plaćati preko uplatnice nego direktno na šalteru RF banke. Pozdrav svima!
Ja svakako dolazim sutra u 18h u Tito-Na Vilsonovom setalistu(odmah iza istorijskog muzeja) Ko moze nek dodje,ako moze nek i donira sta,ako ne moze nek dodje da se druzimo.Sredstva nisu ogranicena ni obavezujuca,koliko ko moze. Okarice hvala
Vesela ja ti mogu kopirati clanak iz novina pa da ti probas sta organizovati u firmi,a to vazi i za sve ostale forumasice.
Ja svakako dolazim sutra u 18h u Tito-Na Vilsonovom setalistu(odmah iza istorijskog muzeja) Ko moze nek dodje,ako moze nek i donira sta,ako ne moze nek dodje da se druzimo.Sredstva nisu ogranicena ni obavezujuca,koliko ko moze. Okarice hvala
Vesela ja ti mogu kopirati clanak iz novina pa da ti probas sta organizovati u firmi,a to vazi i za sve ostale forumasice.
draga ja sam mislila dati ti podatke firme gdje radim kao i br faxa ili lično da odneseš molbu za pomoć jer ja ne radim, ja sam na porodiljskom Ja cu uplatiti danas 10,00 KM na postavljeni žiro račun jer da Bog da da neko dodje na ovu kafu pozz
Ja ne mogu doci na kaficu a bas mi je zao jer smo i proslu propustili. Hana mi je bolesna, ima neki virus, jutros smo vadili nalaze i taman danas kada krenem po nalaze uplaticu u RF 10,00 KM.
HanaBana izgleda da cemo svi platiti u RF jer koliko vidim od kafe nista ma samo nek se skupi para nebitno jel prek banke ili skupljanja na kafi bitno je da akcija uspje sto od srca zelim...
stella nemam pojma...trebala sam doci al evo cekam da se MM vrati od svoje mame (bolesna je)... ako stigne u normalno vrijeme da me doveze do Tita doci cu...ako ne uplaticu sutra ili ponedeljak...