Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo drage moje pozivam vas na humanitarnu kafu za Jasminu Mehanović,moju prijateljicu.Molim vas da dodjete u sto vecem broju, a predlazem da to bude u petak 07.08.2009,u Skenderiji u Zlatnom restoranu(posto nam pada kisa) u 18h
Žiro racun u rajfajzen banci a broj racuna je 19000703946 Mehanović Jasmina
Ziroracun banke 1610000000000011
Za one koje nemogu doci evo gore navedeni ziro racun ili svoje dobrovoljne priloge mogu ostaviti u ulici KUNDURDŽILUK br 2 u obucarskoj radnji,vlasnistvo Adnan P.Ulica se nalazi na Bascarsiji blizu cevabdzinice zeljo. HVALA
Ja cu večeras prebaciti novac preko elektronskog bankarstva. Meni isto više odgovara ova opcija jer imam malu bebicu a i ja se ne osjećam dobro tako da je ovo
Zlatni ne radi, ali akobogda možemo naći drugu lokaciju, za sada se prijavljume, ali stavi upitnik kod mog imena, jer stvarno mi je na poslu haos, ali ako ništa uplatit ću preko računa.
Evo ja sam uplatila 10 KM preko elekt. bankarstva kako sam i obećala. Ako je potrebno mogu potvrdu o uplati postaviti ovdje ili poslati tebi stella na mail.....
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Nema na čemu, to je sitnica ali ako nas je više niko neće osjetiti a može se solidan iznos skupiti i pomoći toj porodici. Ja sam ti poslala na mail potvrdu (koja je na FB) da ne zauzimam ovdje prostor
ja cu naravno doci a ako i nedodjem mami remzy cu dati da da zamene i danas sam isla sa namirnicama i novcenm nea trg jer istinski sam hjela pomoci a dragi Bog zna da mi je nijet cist isla kruzila ravna tri sata i svako mi je rekao da je to okupljanje bilo juce a ja na fb procitala da je danas nezalim ni muku ni umor samo mi zao sto nisam predala jer sutra isto samo novac kao na zadnjoj kafi ili moze i namirnice...
E jbg, taman sam se nalozila da dodjem na kafu sa trudnicama i mamama da i vas upoznam kada sam vidjela datum U petak poslije podne idem kod mame na vikend posto zivi u drugom kantonu a sledeci petak idem na more. Ako ikako mozete to prolongirati za neki drugi radni dan ja bih dosla. P.s. posto (na zalost) ne pratim ovu temu intenzivno zamolila bih neku ako slucajno dodje do kakve promjene plana i dana da mi javi na pp. pusa i hvala