dzeni_nl -> Dvolicne osobe (4.8.2009 12:37:26)
|
Drage moje da li vi mrzite dvolicne osobe? Ja kako znam za sebe mrzila sam dvolicnost kod osoba. I to sto sam toliko mrzila, nasla sam u sm. On je toliko dvolican da me to dovodi do ludila vise. Imam problem i ostalo mi je jos 10 dana da ga rijesim sama posto vidim da na muza ne mogu da racunam. Radi se o tome da ja sa njegovom tetkom koja ga je odhranila nisam u dobrim odnosima, nas dvije ne pricamo i ne posjecujemo se. Za 10 dana mi krecemo na godisnji za Bosnu i ona ide zajdeno sa nama. Ona ima kucu u Zenici i kada me drugi put napala mm nije bio tada u Bosni, ona je moje stvari izabacila iz njene kuce i tada sam ja rekla muzu da ja vise ne zelim ulaziti u tu kucu, jednostavno ne mogu, jer me podsjeca samo na lose stvari u zivotu. On mi je tada rekao da nemoram tu dolaziti ako ne mogu i da sama odlucim sta zelim. Rekao mi je ako ja ne zelim tu da dolazim da nece ni on i kako mozemo godisnji da provedemo i u hotelu. I to je bio dogovor tada. I ja sam mu fino rekla da odmor zelim da provedem sa svojim roditeljima, zbog kojih i idem na odmor i koje vidjam jednom godisnje, a on ako zeli moze da bude sa mnom kod mojih, a ako nece onda neka bude sa svojim tetkom, on je samo sutio. Medjutim, ja kako sam pocela da pakujem stvari vidim kako mi on govori zasto nosis to, pa zasto nosis ovo to ce i tetka da ponese, ne treba obje da nosite. I opet mu ja kazem da me ne zanima sta ona nosi, jer ona nosi sebi, a ja nosim sebi i on opet suti. E sinoc me pitao za fen da li cu da ga ponesem i ja pitam, a kako cemo ga podjeliti, jel pola tebi pola meni? I onda mi on kaze kako ja moram biti gdje je on i da ne dolazi u obzir razdvajanje od njega . I ponovo mu kazem da necu biti u Bosni sa njom i kako smo se vec dogovorili, ali on mi samo odgovori da se dogovori mogu mjenjati i vise nije htio da prica. Jako sam ljuta i na rubu zivaca vise, doslo mi je da raspakujem kofere i da mu kazem dragi moj sretan ti put i uzivaj sa svojim tetkom ja ovdje ostajem. Najgore od svega sto sam ja mami vec rekla da cu kod nje da budem i zena se bas obradovala i jedva ceka da stignemo. Ni sama ne znam sta da uradim? U ovoj godini puno ruznih stvari sam imala i dozivila, puno vise nego finih, ali se borim sama sa sobom i pokusavam da ostanem na nogama sto cvrsce mogu, ali isto tako osjecam kako se vise pocinjem umarati od svega. Sta bi vi uradile i kako bi vi postupile da ste na mome mjestu i u ovakvoj situaciji.
|
|
|
|