Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 16.5.2012 21:11:46
reallove
Samo da znate zenice,nisam jos trudna,ali planiram uskoro aBd,zato sam ga pitala,treba li se sta detaljnije pregledati,ako bih zeljela bebu,eto pa da ne bude zabune
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 13.7.2012 12:13:03
Anoniman
primetila sam da kad se iznerviram da me zaboli ruka od vrata do lakta , ne mogu je pomerit imat osecaj da ce mi otpast ruka e svasta sta li to moze biti , inace "sve uredu" ali mene boli......
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 13.7.2012 12:18:53
djoisa
zapravo nije jetre u pravu si nego žuč izvinjavam se,, moja sestra imala slicnih problema..pa eto samo kazem ..ona nije mogla lezati na toj strani na kojoj je boljelo rame..a ostalih problema nije imala..tek kasnije se to dvoje povezalo..
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 13.7.2012 12:26:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: djoisa
zapravo nije jetre u pravu si nego žuč izvinjavam se,, moja sestra imala slicnih problema..pa eto samo kazem ..ona nije mogla lezati na toj strani na kojoj je boljelo rame..a ostalih problema nije imala..tek kasnije se to dvoje povezalo..
hvala t djoisa , dakle ne moze biti sve u redu , videcu da proverim zuc ( ako bude moglo)
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 22.7.2012 22:51:38
esmina i bebina mam
Eh evo mene pa na ovu temu ..valjda cu utrefiti.Vec godinama imam problema sa vratnim dijelom kicme i cesto primam injekcije. Medutim sta mene brine a dr ne brine? Probada me kada disem i vjervatno od te panike mi srec pode tako jako lupati da me grlo zaboli:( A sada vec nekolilo noci mi trnu prsti desne ruke i noge. Pa eto ako neko ima slicno iskustvo?????
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 22.7.2012 22:58:33
esmina i bebina mam
hahha ispratila MM na posao pa se zadala Evo mori me ovo cudo ne znam ni ja pa razmisljam sutra da se narucim privatno kod kardiologa da vec jednom dobijem misljenje specijaliste.Ali znas njih kakvi su vise ce biti pitanja sto sam dosla?????