Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 12.5.2012 16:29:58
nanika
IZVORNA PORUKA: bebacha
al u zadnje vrijeme imam problema i sumnjam na hemoroide kakva je krema u pitanju
Bebacha ja isla kod dr Sadikovic i ona mi dala kremu, nista ne pise na njoj, oni to prave. Ima u apotekama krema za hemoroide, znam da imaju i oni faktu cepici bas dobri
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 14.5.2012 14:59:28
reallove
Mila,bolje sam danas,ne boli,jos samo ponekad osjetim,kao da me bocne malo,pijem olfen,sto mi je dao onaj doktor,mozda i zato ne boli,hvala ti puno sto pitas
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 14.5.2012 15:01:37
reallove
Sutra aBd kod ginekologa,sto se vise blizi,to sam vise nervozna i primjetila sam npr jutros ustala,ne boli me nista,onda pocnem misliti o tome,zaboli me..nervozna sam puno i ne mogu da normalno funkcionisem,samo mislim na to
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 15.5.2012 16:51:28
reallove
Evo mene,bila kod doktora..Sve je uredu hvala Bogu..Kada sam dosla i rekla sta me boli,poceo da me ispituje,kako boli,gdje boli bla,bla i na kraju pita jeli se bavis sportom Ja mu kazem da vjezbam svaki dan po 45 min-sat,kaze on,pretjerala si..Probaj da vjezbas svaki 2-3 dan..Uglavnom sve je ok,pregledao me bas,jajnike,grlic,bubrege,sve...
Nanika,hvala ti puno
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 15.5.2012 19:29:02
Honey3
reallove jesi li ti njemu rekla,da ti drzis prvo mjesto na temi mrsanje,kako ce ti savjetovati da manje vjezbas onda ces morati tvoj bogati jelovnik smanjiti saaaaaalim seeee,neka je samo sve ok,hvala Bogu
RE: Sve "u redu" a bol ne prolazi..... 15.5.2012 20:40:47
reallove
Jooooj Zahooo,hvala ti puno
I jos nesto,pitala ga ako hocu da zatrudnim,treba li da radim kakve testove prije,kaze mi,ma ne,ti si zdrava,samo da prestanem piti ove kontracepcijeske i pocnem sa folnom