DeeDe -> RE: Krojac (krojacica) (24.8.2012 14:17:44)
|
IZVORNA PORUKA: minie IZVORNA PORUKA: hapymum IZVORNA PORUKA: minie IZVORNA PORUKA: hapymum treba mi neka dobra snajderica da mi prepravi haljinu,ja sam je nacrtala i ona mi je sasila,ali pametnica sasila bez rajfesluza,nego se navlacila odozdo,i sad meni naravno nemoze.[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Imas pravo dobru snajdericu u Butmiru, zove se Sehija, super sije, a pravo jeftino. Ako ti nije daleko, pravac Butmir [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ona je meni sasila 20 haljina, pantalona ni sama ne znam koliko, a tek prepravila stvari... ah draga znam ti za Sehiju,ali ni broja ni adrese ni nista,sad mi haljina tjesna nemoze preko kukova a oblaci se odozdo,a ave kontam da mi je ne uniste Ako ti bude kontakt ili adresa (objasnjenje) trebala javi mi se na FB, rado objasnim :)) Mozete li meni poslati broj i adresu i sve ... trebaju mi 2 haljine, a kako sam jos studentica iskreno ne bih htjela previse para da potrosim, a opet zelim da izgledam posebno. Pa bih Vas zamolila ako mozete da mi posaljete. Hvala :D
|
|
|
|