Blue rose RR -> RE: Krojac (krojacica) (21.12.2010 14:00:54)
|
prenos postova: IZVORNA PORUKA: amy09 vel poz ,mene zanima jel zna neko dobru snajdericu-krojacicu da joj dam skicu i crtez onoga sto zelim da mi se sasije,nekoga ko zna da sije mladalackuu i modernu garderobu za osobe za 26 godina....a da nije preskupa...hitno mi treba.. vel pozzzzzzzzzzzzzz IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009 amy, neznam u kojem si dijelu grada, ali znam da na Ilidži u Sari, na drugom spratu ima krojač, koji stvarno zna svoj posao. Ima i 2-3 zaposlenice, a posebno se ističe jedna mlađa, koja ima fantastičnih ideja... što se tiče cijene, vrlo su povoljni... ako ti je to daleko, javi se...imam još dvije krojačice (bliže su gradu, Aerodromsko i Otoka) IZVORNA PORUKA: amy09 ja sam u gradu....ali ako su dobree otisla bih maksuz...ali volila bi ako imas sta blize ...hvala na ovoj informaciji u sari....:-* IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009 Na otoci imaš krojačicu Enisu, žena super šije ali je žara, u Aerodromskom je Raska, žena ima mlađu kćerku pa ima smisla za mladalački stil a sa cijenom je prihvatljiva. Eto, javi kako da ti proslijedim kontakt tel. ako si zainteresovana. Mada, ja da sam na tvom mjestu, pokušala bih u Sari, isplati se sigurno... Ja sam sinoć otišla po kaput koji sam odnijela da ga pokrate... djevojka je od sebe sama uradila umjesto dugmeta mašnu koja se može skidati i izgleda prelijepo
|
|
|
|