enaaa -> RE: Zivot u zajednici (26.1.2013 23:17:27)
|
ko je zenama ugodio[sm=zmeden.gif] taj se nije rodio[sm=smiley36.gif] Nisam u zajednici hvala Bogu, imam extra i svekra i svekrvu, i pored svega sto su dobri i paze me kao svoje dijete, ja opet nekad znam biti pravo djubre[sm=smiley19.gif] Pazim da ih ne uvrijedim, al ako mi nesto zasmeta onda to i kazem. Draga ninulina ja te razumijem, meni je najbitnije da samo nekoga ne uvrijedim, jer ako nekoga povrijedis rijecima, onda je gotovo, moze mi se neko ulizivati koliko hoce, ja cu se sjetiti te jedne rijeci i gotovo. Ja hB sa tim jos nemam problema, a nadam se da ih necu nikada ni imati. Bas sam nedavno sa mm razgovarala bas na ovu temu, i on kaze da bi mogao sa mojom mamom da zivi, al sa svojom ne[sm=smiley36.gif], jer moja mama nije toliko osjetljiva kao njegova, al ja opet kazem niti bih mogla sa svojom a ni sa njegovom, al zivot je cudan, nikad ne znamo sta nam sutra donosi, svi smo mi ters kako idu godine, pa tako i starije zene. Ja mislim da cu biti uzas jedan ako dozivim 50-te god.[sm=smiley36.gif] Niko ne zivi vjecno, i bili oni losi ili dobri to smo mi skoro sve znale kada smo se udale, ja recimo kada sam trebala da se udam uopste nisam mislila hocu li biti u zajednici ili ne, u tom trenutku mi je samo bilo da sam zajedno sa svojim dragim. Sve mi sada kazemo mi kada dodjemo u njihove godine necemo biti ters, ma ko mi to garantuje?... niko, i one su vjerovatno isto mislile kada su bile mlade, al zivot je takav, nekome ruze cvjetaju od samog pocetka, a nekome kasnije.... mozda je meni sada extra, al ne znam da li ce mi tako biti ostatak zivota
|
|
|
|