Chuchi -> RE: Zivot u zajednici (3.8.2009 23:31:49)
|
Dugo sam pokusavala da se ne javim na ovu temu, ali ipak poklekoh [sm=smiley36.gif] Naime, nedavno je moja sveki otisla u njivu, plac koji imaju, na izlet. Taj isti dan je dosla rodica od MM i nagovorila me da pustim bebu sa njom u setnju samo sat vremena, a stariji sin je bio kod komsinice i igrao se sa njenim sinom. Ja sam prvi put tada pustila bebu sa nekim duze od 10min, i mozak odmorila tih sat vremena dok ih nije bilo. Takodjer, odmorila mozak i od sveki dok je u njivi, a MM je dosao s posla i popili smo kafu rahat. Navecer ona dolazi pravo iz njive meni, kao da nema svoju kucu, da rastabiri sta je taj dan propustila kod nas [sm=smiley36.gif] I ja tako kazem da je pacic isao u setnju, starijeg nije bilo takodjer, a ona ce ko da nema sta pametnije pitat : a sta ste vas dvoje radili dok njih nije bilo?? A ja ko iz topa, cuj sta smo radili, handrili se !! [sm=jezicek.gif] Ona se zacrvenila umjesto mene! Pa ne moze da progovori, a ja reko opet, pa cuj sta smo radili, sta cemo toboze radit kad djece nema. Da vam je unucad, a nemamo vremena praviti ih kad ste vi non-stop kod nas u kuci! Danas smo bili rahat, i mogli smo! Ibretila se citavo vece, i vise nista nije pitala.[sm=jezicek.gif] Eh, reko, nek sam nasla i ja ispravan odgovor kojim cu joj nahraniti njenu znatizelju i zacepiti usta ujedno. Molim te lijepo da joj je da zna i sta smo radili dok nije bila kod kuce. Ponekad pomislim da ne spava nocu samo da bi osluskivala sta mi radimo, ne daj Boze nesto ce joj promaci [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|