jasmin -> RE: Zivot u zajednici (30.1.2013 10:30:51)
|
IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: Candy ne znam nisam pametna sta da kazem... I ja sam u zajednici, za koji mjesec ce biti cetiri godine i vec uveliko radimo na tome da se uselimo u svoje.. E sad: moja svekrva nije uopste losa zena, ne podbada, ne navodi na lose itd. medjutim, zena je skontala da sto bi ona radila u kuci kad moze snaha sve, pa i skuhati za djevera i oprati za njim koji kobajagi ima prizemlje kuce ali dole samo prespava... A ona gleda gdje ce otici, kad ce sjesti za internet i pogledati nesto na tv-u, a izmedju toga svega nekad nesto skuhati, pospremiti i sl. Ja sam neko vrijeme saburala i gledala na sta ce sve to izici, jer ruku na srce ona nije ni bolesna, ni nepokretna hvala Allahu, pa moze uraditi sve, a ja nisam duzna za njenim sinom rintati. Pa sam rekla fino muzu:"Il idemo u podstanare ili cemo rjesavati ovo na drugi nacin". A to kako nam je fino receno da nama tu nema mjesta u buducnosti,poslije masu unesenih para, necu ni pisati... Sada, hvala Allahu pravimo svoje... I neka su svi zivi i zdravi, ali ja ne zelim zivjeti ni sa svojom mamom, pa necu ni sa njegovom... NIje losa a ovo sve radi? Izvini ali je jako losa i lukava osoba. Nadam se da si se trznula i stavila je na mjesto. Nije losa,samo je probala da se provuce. Candy je trebala odmah rijesiti situVaciju.
|
|
|
|