Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dragi sejo prsten uopste nije nesto mislim da je mom suprugu vise prijao nego meni iritirajuce je sto stalno cujes kako zuji mene je licno dekoncentrisao al radi zabave zasto ne mada neki efekat na orgazam ako te to zanima nema meni je bolje bez tog prstna a 12km bih radje iskoristila za kafu i sok u gradu pusa
Cao moje drugarcice, znam da me nije dugo bilo ali imao sam nekih neodloznih poslova isao sam na kurs za deminera, koji na zalost nisam uspjesno zavrsio, tako da nisam imao mogucnost pristupa internetu. Sad sam tu i ako vam mogu pomoci sa kakvim savjetima stojim vam na raspolaganju, a znam da i vi meni uvijek stojite kao sto ste i uvijek. Sve vas voli vas SEXI SEJO
nikad koristila niti imam namjeru,možda posle 20god. braka kad više ne budemo znali kud ćemo i šta ćemo,a naizgled mi izgleda ljigavo fuj,opet to je samo moje mišljenje,mi se 'zabavimo' ovako prirodnije puno bolje
Boga mi Sejo, sta ti vremena izgubi kontajuci se oko ucinka tog prstena..bolje bi ti bilo otici, kupiti, probati! Pa ja, sta se 2 stranice peglas valjal i valja..pa djevojke, zene moraju trositi vrijeme na odgovor. Jel ovo tvoja slika sexi sejo???? ccccc
Cao moje drugarice. Prije svega jedan veliki pozdrav za sve. Moja greberka jednostavnije mi je bilo pitati kako je to jer me je bilo sramota kupiti i odnijeti to svojoj dragoj. Ali uz pomoc svojih prijateljica uvidio sam da to nije sramota. Kupio sam ga i probao. Nije bilo bas kao sto sam ocekivao. Ali opet sam zadovoljan. Ovo je slika iz mladjih dana moja greberka. Sve vas voli i pozdravlja vas SEXI SEJO
ja sam probala i ostala sam trudna , nije neka pljacka, bar meni. ali mom muzu jeste, kaze da je jako ugodno. njemu ugodno a ja zatrudnila. salim se nije lose
kod nas bas obrnuto meni je bilo ugodno njemu bas i ne
e draga kod nas toga ima na svakoj trafici u bingu u dm u omegi merkatoru ma gdje god krenes...heheh cijena u bingu i na trafici 10 km a u merkatoru omegi dm 12 km....kupi neces se pokajat
Molim i mene prosvjetlile na ovu temu.... Vidim da je vecina ocjenila ... Pa ,eto,ako nije problem....Mislim nije da nam treba...jos uvijek .....ali kako gore neko rece...Inovacija u krevetu nikad nije na odmet....
Mene interesuje sve... Prvi pu vidim "spravicu" ...ranije sam cula za nju,ali nisam nikad razmisljala da kupim....
ma vise je godila mom suprugu nego meni, nataknes na .... spravica vibrira i par bi trebao biti u misionarskom polozaju da bi spravica nadrazivala klitoris tokom sexa. medjutim meni se ta poza bas i ne dopada a spravica za drugu ne posluzuje zeni.
Cao moje drugarice. Prije svega jedan veliki pozdrav za sve. Moja greberka jednostavnije mi je bilo pitati kako je to jer me je bilo sramota kupiti i odnijeti to svojoj dragoj. Ali uz pomoc svojih prijateljica uvidio sam da to nije sramota. Kupio sam ga i probao. Nije bilo bas kao sto sam ocekivao. Ali opet sam zadovoljan. Ovo je slika iz mladjih dana moja greberka. Sve vas voli i pozdravlja vas SEXI SEJO
Sejo ti si jedan obican troll...ti si osoba koja nema drugog posla nego staviti drugi, lazni , glupi Nick , imisliti da si zabavan! Samod a ti kazem da ti je zivot ocito jadan kad ovako provodis vrijeme!!! Zato moderatori ignoriraju ovog ocitog trolla na forumu????