Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cao moje dame, prije svega sve vas voli i pozdravlja vas sexi sejo. Interesuje me da li je koja od vas koristila novi Durex-ov proizvod, vibrirajuci prsten i kako djeluje na vas. Ja sam to iskreno samo vidio na reklami, trazio sam u Interex-u da kupim ali nisu imali. Javite se jer sve vas voli vas SEXI SEJO
Cao moje drugarice, veoma mi je drago da ste se pocele ukljucivati u ovu temu, mada nisam bas i zadovoljan brojem postova. I jos bi nesto rekao Mama1, sad sam isao u robot ali izgleda da su svi prodani, da ne znas neku drugu lokaciju. Mada kako sam cuo malo su i poskupi, u ovo danasnje doba 11KM je ipak malo previse. Da ne zna ko ima li toga mozda na pijaci toga uzeti, to je valjda nesto elektronicko kako ja kontam. Sigurno mora toga biti na pijaci, malo se opere i mislim da se moze koristiti. Ne znam tacno ispravite me ako grijesim. Ili ako ima koja od vas koji neispravan da mi posalje ja bih ga popravio (vjest sam tehnicar). Sve vas puno voli i pozdravlja vas SEXI SEJO
Cao Mama1, veoma mi je drago zbog tvog odgovora jer si prva osoba koja mi je odgovorila. Sto se tice poslica nije problem to je dogovoreno, ali nemoj ga sada previse upotrebljavati, jer necu ja puno para dati ako je proizvod pohaban. Sve vas voli i pozdravlja vas SEXI SEJO
moja prijateljica ga je koristila s mužem i komentar je bio da sad razumije zašto žene kupuju vibratore. Mislim da vam ovo sve kaže. Rekla sam užu da nam kupi da ga isprobamo .
Cao moje drugarice. Poseban pozdrav za Lady. Nisi samo odgovorila kakav je osjecaj i koliko si ga platila. Molio bih za te informacije. Sve vas voli i pozdravlja vas SEXI SEJO
Ima da se kupi u apotekama i svim bolje snadbjevenim marketima.Mi smo ga probali i bilo je super.Mozete ga okretati na obje strane,tako da oboje imate taj podrazaj,ukljucite malo maste iiiiuzivajte.
prica meni drugarica prije par mjeseci u tramvaju cigancic se igra s tim prstenom i kako ga je vrtio odleti mu i padne nekoj zeni u kapuljaci... tu i ostane... hah, mogu misliti kako ce zena reagovati kad to vidi u svojoj kapuljaci