Anoniman -> RE: Slova, brojevi, boje (20.11.2011 20:59:52)
|
IZVORNA PORUKA: ivanak E ovako.... mislim da ja i moj mali Antonio - iako više nije mali,imamo problem ili smo bar krenuli prema problemu. Nije da je moje djete, ali je jako inteligentno, ali uz to i jako ljieno. Lijen je bio za porodit se, a kamo li tek sad. Heeehee. U razvoju ne zaostaje za ostalom djecom. Sve je radio, ustajo se na noge, okrećo i šta ja znam već i čak prohodao sa 13 i pol mjeseci, jedino mu je sjedenje trebalo malo duže za naučiti. On sad ima 2 godine i skoro 2 mjeseca i sve je u najboljem redu. Ali malo, po mojoj procjeni, smo mršavi. Ima 12 kg i 100 g. Te grame sa ponosom kažem,ipak napredujemo. Priča vrlo loše - a time i automatski ništa od brojeva, slova i boja ni ne zna. Zna reći koliko ima godina i pokaže prstima 2 i reće kako ga je volja dva. Kad bi ja treba djete počet učiti slovima, brojevima i drugim stvarima? Paula ima godinu i mjesec dana će ubrzo i mislim da bolje priča za te godine u usporedbi sa njim. Ali, veliki je problem što je kao prava gospođa. Neće da puže, ma ne trpi ruke, ma ništa samo bi hodala. A podignuti se još uvijek ne zna iz sjdećeg položaja. Pokušava, ali budući da je ljena i teška, ne uspjeva joj. Pomažite. isti ti je i moj A. a stariji je od tvog 3 mjeseca ocigledno je sve to individualno Moj A. je jako spreta, brz...da kazem..."fizicki razvijen"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...ali zato prica, ucenje, paznja...koncentracija za bilo sta=0...samo ako je u pitanju muzika i ples...e tu ne dise
|
|
|
|