Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 29.8.2011 12:57:39
Maryanne
Ja sam nova ovdje :D I tek sam 12tjedana trudna ali razmišljam o imenima ... Meni se za dečka svišaju Noel, Adam, Noa, Viktor a za curku Lea, Eva, Mia, Tania, Kiara
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 30.9.2011 7:08:14
vila_7
IZVORNA PORUKA: Maryanne
Ja sam nova ovdje :D I tek sam 12tjedana trudna ali razmišljam o imenima ... Meni se za dečka svišaju Noel, Adam, Noa, Viktor a za curku Lea, Eva, Mia, Tania, Kiara
MOja se cura zove Eva,a ako budemo imali ijednog decka zvat ce se najvjerovatnije Noa. A Kiara mi je inace prelijepo.
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 30.9.2011 7:15:33
vila_7
IZVORNA PORUKA: alma80
pozzz.....svima potrbna mi je pomoc oko zenskog imena za bebu akobogda dali ko ima kakvih prijedloga za lijepo muslimansko zensko im?????
Ajša, Asja,Ajna, Amra, Azra,Kanita,Esma, Najla, Zara , Uma - evo ovo je sto sam ja otprilike nasla a da se meni svidjaju. A podebljana su mi bas prelijepa!
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 30.9.2011 12:11:55
alma80
meni se isto svida nadija ali muzu nesto i nije,a dali neko zna za ime sajra jeli to uopce muslimansko ime i sta znaci posto nisam uspijela nigdje da nadem nesto sigurno???
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 30.9.2011 12:19:05
vila_7
Sajra je isto kao i Saira (sto je meni jos ljepše) a evo samo sam ti ovo nasla : Saira znači kretanje i putovanje u nadi da će biti putovanje prema Bogu i božanskim, ljudskim i moralnim vrijednostima.
< Poruku je uredio helena_7 -- 30.9.2011 12:22:04 >