Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 31.8.2009 13:29:54
naša.mrvica
Cao i tebi, meni je lijepo ime Ajnur, a znaci mjesecev sjaj.Isto tako, a cesce ime mi je lijepo Amar. Ma samo da su nam zivi i zdravi a sigurna sam da cete odabrati naj ime za svog sincica.Sretno
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 14.9.2009 14:16:32
_melina_
Naš deckic ce se zvati Dajlan.... mada nam se sviđa i ime Danijal ali jedni govore da je muslimansko a drugi govore da nije pa smo se odlucili za Dajlan...
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 25.10.2009 21:11:20
e1983
Ja sam nova....... trudna sam 25 sedmica i nosim dječaka... i meni treba pomoc pri odabiru imena.....imam vise prijedloga ali ne znam za koje da se odlucim..najgore je sto se mom muzu nista ne svidja neki od mojih prijedloga su: Adian, Ajdin, Damad, Hamza, Arman, Daris, i ima jos par... ovo je neki uzi izbor... ako ima jos neko neki fin prijedlog rado prihvatam... pozzz svima
RE: potrebna pomoc u odabiru imena 25.10.2009 21:42:32
sarayka
Arman i Daris