Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ova moja Zulijeta je u godinama i lijepa je, da ne mislimo na istu?
ne znam... moja je iz moje bivše mahale... kćerka ceribaše romskoga ... dolazila godinama mojoj mami na frizuru...bila je vani malo za vrijeme rata...saa je tu i mojoj mami dolazi redovno, przanike nikada ne popušta...vrlo jedno drago stvorenje , čistoga i otvorenoga srca
MM je htio nasem sinu dati ime Adil, u trudnoci se meni cinilo starinsko i povedena komentarima, nije mi se svidjalo; a sad nekad pomislim da sam mozda trebala da dozvolim da nam se tako zove sin . Mada i ime koje nosi meni se jako svidja, i divno mu stoji...
Vidim pominje se ime Zulejha, ja dok sam bila klinka nekako nisam voljela ta starinska imena, al ovo ime mi je priraslo sircu zbog pjesme "Ne zovi me na grijeh" od DM.
MM je htio nasem sinu dati ime Adil, u trudnoci se meni cinilo starinsko i povedena komentarima, nije mi se svidjalo; a sad nekad pomislim da sam mozda trebala da dozvolim da nam se tako zove sin . Mada i ime koje nosi meni se jako svidja, i divno mu stoji...
MM
Moj brat nosi ovo ime A,a ja u zenskom rodu