Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
rekoh da otvorim ovu temu da se malo nasmejemo jer u poslednje vrijeme sve neke raspravke u ovim teskim vremenima a smjeha nigdje ili gdje je veeseela na more pa nema smjeha salim se malo bila sam na kafu kod drugarice i njen muz prica da je radio kod neke stare gospodze koja ima ime Benfika kaze otac joj je zaljubljenik fudbala a Benfika je neki fudbalski klub mislim spanski i on dao ime cerki kaze toliko mi je bilo smjesno da je nazovem goapodjo Benfika a u moj komsiluk ima zena iz Makedonije i prica da se u njeno selo djeci daju imena iz aktuelnih spnskih serija ako je aktuelna Kasandra a neka zena trudna nosi cerku da ime Kasandra ili neko drug ime pravo sam se ismijala kaze ima ih i Hose Ignasio Ljovisna;Esmeralda itd,jeste li i vi culi neko smjesno ili neobicno ime? i dali bi dali ime djeci samo sto volite neku glumicu,pjevacicu ili fudbalski klub
Ja sam upravo čula da se jedan dječan zove Sin. Ali, meni to ime nije smiješno. Čak mi se i svidja originalnost tog imena. Samo mi je upitno značenje na engleskom, ali ime mi je zanimljivo i jako je neobično. I značenje na našem jeziku je lijepo.
< Poruku je uredio bebbe -- 18.7.2009 22:59:12 >
Nedavno sam na hrvatskoj televiziji gledala emisiju Hrvatska traži zvijezdu, i doašo jedan maldić da se okuša. Ime mu Rafaelo Tahir ! Mi smo pukli od smijeha. Kada su ga upitali odakle mu to Rafaelo, kaže mama dok jenbila trudna voljela jesti one kuglice od kokosa Rafaelo E pa svašta u Božijoj bašti!
Moj radni kolega se zove Platon!! Ja mu mjesec dana nisam vjerovala sve sam kontala zeza se ...ooo Boze ko bi dao djetetu ime Platon Ali njegov tata je bio vojno lice kako nam je on objasnio cudak u pravom smislu te rijeci, zaludjen Grckom filozofijom i tako je sinu dao ime Platon.... Platon Kovacevic heheh ne daj Boze nikom
kod nas je u komšiluku živjela žena imena Munta, mislim ime nije loše al dok smo bili djeca sve smo je zvali Muta.
A jedan tatin prijatej je kćerki dao ime Ajala po fudbaleru, sad je svi zovu ajla...a ono niđe veze.
Joj ovo je tako dobra, ali i nezahvalna tema.Već vidim kako ćemo se s jedne strane dobro nasmijati,a s druge strane ,neko će se naći uvrijeđen 'ajd da se niko ne naljuti čak i ako mu se ne svidi, to što se nekome, neko ime, čini smiješnim
Evo u mom komšiluku postoji Naninsin Vinetu,Brendon,Esmeralda naravno sva prezimena pomenutih završavaju na -ić . Da stvar bude smješnija sve su to stariji likovi,znači nisu produkt ,trenutno aktivnih, španskih sapunica Ovo su trenutno jedina imena kojih sam se sjetila ,a ima ih jako puno. Javiću se ja opet ,kad mi koje padne na pamet
kod mene se vazda misli da je naomih dobila ime po naomi cabmell(ako se tako pise ona) ali nije i jako mi ide na zivce kada primjetim da neko gleda cudno kao u tom fazonu-jao dali djetetu ime po manekenki-odamh pruzim jezik opaki a dobila ga je jer ima predivno latinsko znacenje... a platon i benfika mi je ... nemam rjeci
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
e vinetu mi je koma stvarno!!! moja naomih ima amidze(svekar je bio jako aktivan ) u vise drzava tako da se zovu vincend , kociz i nas dragi mirza.....................hahahahahah.............nidje veze izmedju ta tri imena
e vinetu mi je koma stvarno!!! moja naomih ima amidze(svekar je bio jako aktivan ) u vise drzava tako da se zovu vincend , kociz i nas dragi mirza.....................hahahahahah.............nidje veze izmedju ta tri imena
Dok sam bila trudna MM i ja smo zezali roditelje i govorili im da smo se odlucili za ime Omalenge po MM-om prijatelju iz Kenije. Posto znaju da smo malo"ludi", bas su se bili zabrinuli
Dok sam bila trudna MM i ja smo zezali roditelje i govorili im da smo se odlucili za ime Omalenge po MM-om prijatelju iz Kenije. Posto znaju da smo malo"ludi", bas su se bili zabrinuli
ja sam Andreja zvala(dok je jos u stomaki bio) Smigulj...pa se tako isto muzeva sestra prepala...nije bila sigurna...posto me dobro poznaje