Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 16.4.2010 12:42:58
mamina cura
Steta mi je velika nanesena. Ali neka ima pjesma SVE SAM JAĆI... mislim da pravi prijatelji se pokazuju u ovakvim situacijama
Zao mi je da je takvo vrijeme da ovisim o FB... inace nebih vise nikada isla tamo...Ovako cu morati praviti novi profil i sve ponovo - za to treba mnogo vremena ali neka..
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 16.4.2010 13:08:19
Saraya
Upravo tako... udarci koji te ne ubiju, ojacaju te...
Mila moja, mozda je ovo veliki hajr za tebe, jer ti moze donijeti vecu popularnost nego ikada... A i kad vidimo koliko su ostali spremni da ti preotmu musterije, znaci da je ono sto ti radis vrijedno i nekome jaka konkurencija. Iako na posten nacin, ti, ipak, nekome stojis na putu da njegovi/njeni proizvodi dodju na trziste u BiH.
Ne mora znaciti da je u pitanju vec pomenuta osoba, ali je svima jasno o cemu se ovdje radi...
Budi jaka, izdrzi to zbog nasih bebaca kojima si mnogo potrebna... Pusa...
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 28.4.2010 13:48:22
mamina cura
Da malo podignem temu Predlazem iduce druzenje sa mamama i bebama ( a ni tate nisu iskljucene) za ponedeljak, pa cemo odrediti termin. Za sve one koje imaju nedoumice oko postavljanja bilo koje nosiljke ili bi voljele da vide kako to izgleda ili jednostavno samo da se druzimo (DAJTE IZVUCITE ME IZ KUCE PLEASE)
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 28.4.2010 15:36:10
teacher75
IZVORNA PORUKA: mamina cura
Da malo podignem temu Predlazem iduce druzenje sa mamama i bebama ( a ni tate nisu iskljucene) za ponedeljak, pa cemo odrediti termin. Za sve one koje imaju nedoumice oko postavljanja bilo koje nosiljke ili bi voljele da vide kako to izgleda ili jednostavno samo da se druzimo (DAJTE IZVUCITE ME IZ KUCE PLEASE)
Da li ima zainteresovanih?
ja sam, ako sta ne iskrsne do tad
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 16:08:42
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pliz jel može neko da objasni kako se koristi sling marama, ja ne mogu da skontam
Imas video upute kako se postavlja sling i kako se beba stavlja u sling, gledaj video i polako... Ja sam gledala sa one pixiekid stranice i dobro je objasnjeno, samo polako i nemoj odustajati, vidjeces da je pravo lagano rukovati slingom, super stvar! Sretno!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 16:11:41
muby
pliz jel može neko da objasni kako se koristi sling marama, ja ne mogu da skontam
imas uputa i na youtube sve ti zavisi od uzrasta bebe i nacina na koji bi ti nju htjela nositi ako je manja beba ide u polozaj stomak-na-stomak ili kolijevka vece bebe idu na kuk
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 16:21:58
ena23
nemam pojma u stavri KO ja ova zena, znam je sa fB i tako mi je rekla, ja cu kod nje i uzeti mei tai i ona kaze da imati radionicu... na fB se zove dolisa sivalica.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 16:22:42
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: muby
imas uputa i na youtube sve ti zavisi od uzrasta bebe i nacina na koji bi ti nju htjela nositi ako je manja beba ide u polozaj stomak-na-stomak ili kolijevka vece bebe idu na kuk
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 16:23:17
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ena23
nemam pojma u stavri KO ja ova zena, znam je sa fB i tako mi je rekla, ja cu kod nje i uzeti mei tai i ona kaze da imati radionicu... na fB se zove dolisa sivalica.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 16:28:30
faris06
ja sam od nje uzela, juče mi dostavila
E vesela ja bas jucer vidjeh na fb da si uzela sling od dolisa sivalica. Koliko sam shvatila tvoja curka je velika, ako nosis nju najlakse ti je na kuk. Mojoj je 9 mjeseci i jos uvijek 24 satna konekcija, postavim sliku da nas vidite malo kasnije.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 16:38:08
Bubana
I mi cekamo svoj sling od Dolise
Koliko sam ja shvatila, to druzenje je odgodjeno do daljnjeg zbog ovog nevremena ...ili nije Sad mi nista nije jasno ... hoce li biti tog druzenja ili nece ?
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 17:05:46
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: faris0'
ja sam od nje uzela, juče mi dostavila
E vesela ja bas jucer vidjeh na fb da si uzela sling od dolisa sivalica. Koliko sam shvatila tvoja curka je velika, ako nosis nju najlakse ti je na kuk. Mojoj je 9 mjeseci i jos uvijek 24 satna konekcija, postavim sliku da nas vidite malo kasnije.
ma snašla bi se ja nekako da je nosim al ne kontam kako da zavežem maramu da je čvrsta
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 18:13:09
teacher75
vesela pa eto dodjes usubotu i uzivo pokupis info :) ja cu tako uradit
nemam vremena
ja ti imam sling, nije uopce problem nositi, samo sto jos nisam nosila na boku, al predpostavljam da je princip isti kao i naprijed. ja sam nedavno uzela mei tai, pa cu je od sad nositi u mei tai
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 20.5.2010 22:45:58
Bubana
Ako je u pitanju druzenje povodom Dana porodice koje je trebalo biti sad u subotu , to je odgodjeno do daljnjeg zbog ovog vremena( ja sad vidjela na tom forumu )
A evo i mi se slingali , tj. pokusavali da slingamo u Dolisinom slingu Mi prezadovoljni dezenom, kvalitetom i prije svega ljubaznoscu teta Dolise Uspjela nam je pokazati kako da stavimo sling i dala upute za dalje koristenje kao i snimke na youtube gdje je najbolje objasnjeno kako postaviti sling