Latinka -> RE: Kako brzo nadoknaditi željezo... (13.7.2009 12:15:47)
|
teta berta, i kod mene je bilo zeljezo 2-znam kako je kad nigdje sama ne smijes izaci. Pa sam jos bila pala i u depresiju.a,apetit,naravno,nikakav. Onda sam jela jetricu i ostalo sta god sam cula da je dobro,pila tu gore pomenutu mjesavinu soka: cvekla,mrkva,jabuka,limun i umjesto meda sam stavljala smedji secer, pila guber vodu (dr.u ambulanti bio iz Srebrenice pa mi on donosio)i razne sirupe i nista mi nije pomagalo.Da,jela sam frisku slezenu (fujjj!!!), to mi je dr.preporucio, i na kraju se odlucila da kupim ipak neke tablete (Natural Wealth). Sad, jesu li mi one pomogle ili to sto sam jedno jutro ustala i rekla sebi: halo,ustani,nisi tesko bolesna, daj malo-jedi "nazor" i ne dozvoli da ti to stavi jedan veliki X preko zivota. I,stvarno, bilo mi je bolje.Naravno, ne odmah, ali postepeno. Svako malo sam jela,izlazila sto vise na zrak i eto. Nadam se da ce ti biti bolje. Jer da bi ti bebica bila dobro i ti moras biti dobro Sretno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|