RE: ideje za doručak (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuhajmo zajedno

Poruka

Ilhana RR -> RE: ideje za doručak (21.10.2009 22:09:12)

IZVORNA PORUKA: tea lana

ma nije do jaja vise zbog serviranja ja kad sama jedem samo to u hljeb natrpam i gotovo

hehe mene ovaj moj vazda pita kako imam zivaca dok to spremim kad ce na kraju sve na isti nacin zavrsiti... stas kad uzivam u tome... =)

R&T@ -> RE: ideje za doručak (21.10.2009 22:15:50)

Kako se prave oni uštipci što izgledaju kao ping pong loptice?
Baš mi se jedu!

ivana st -> RE: ideje za doručak (22.10.2009 12:03:17)

Ja volim fritule (uštipke), ali kako ih god spremala uvijek bi popile puno ulja i nakon svakakvih recepata našla sam onaj sa kojim ispadnu najbolje. Tajra nadam se da će ti se svidjeti ako ih budeš radila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

SASTOJCI: 2 jaja, 6 dag šećera, 1 vanilin šećer, 5 dag maslaca,
                100 ml mlijeka, 2 žlice brandy-a, 30 dag glatkog brašna,
                pola žličice cimeta, prstohvat soli, 1 prašak za pecivo,
                15 dag naribane jabuke i ulje za prženje

PRIPREMA: Žumanjke,šećer,vanilin šećer i maslo pjenasto izmiješati. Dodati mlijeko,brandy, brašno, cimet, sol i prašak za pecivo,te sve dobro izmiješati. Dodati u smjesu naribane jabuke i već pripremljen snijeg od bjelanjaka i sve to izmiješati u meko tijesto. Tijesto se uzima žlicom i stavlja u duboko,zagrijano ulje i peče do zlatno žute boje. Vade se na papir koji upije višak ulja i pospu se kristal šećerom.

emma.L -> RE: ideje za doručak (23.10.2009 14:03:15)

Uvijek preko tjedna jedem pahuljice sa kakaom i medom (u vrućem mlijeku obavezno, jer tako budim svoj želudac, inače bi se šokirao [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), ali preko vikenda se bolje doručkuje i za to je uvijek zaslužan MM. Nije mu mrsko praviti omlete, američke palačinke, pogačice, lokume, prženice... Ali meni je većina toga ručak u stvari jer nisam navikla na slane i jake doručke. Kod mene je uvijek u kombinaciji sa slatkim- nutela, med ili džem. I obavezno opet topli kakao uz to.

sporty mamaa -> RE: ideje za doručak (13.3.2013 10:41:47)

Sta vi najcesce doruckujete? ja volim brzinske, musli, pahuljice i mljeko, palentu sa vrhnjem a nekad padne i cokolino[sm=jezicek.gif]

stella -> RE: ideje za doručak (13.3.2013 10:45:45)

Kako kada,zavisi od raspolozenja.Nekada je gozba za dorucak,a nekada mi sve dosadi,pa namazem krisku puterom i napravim caj[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]