Anoniman -> RE: Zastoj u motoričkom razvoju (23.10.2009 22:21:32)
|
Zaista, drage moje, ne znam šta bih bez svog mužića i vas... Pune ste razumijevanja i pozitivne energije... Hvala vam puno. Lucina, jučer je fizijatrica čak pomenula da nije kasno za prohodavanje i sa 18 mjeseci... svi različito govore, a mi roditelji k'o havetinje... veze nemamo i ne znamo u šta da vjerujemo. Ex Yu, pitala sam dr. za oslanjanje na nožice... i dalje to ne smijemo raditi. Ona kaže da to treba doći spontano i po redoslijedu "puzanje-dizanje uz stvari-hodanje". Danas sam mužu čak rekla da mi nekad padne na um da "idem prečicom" pa stavim dijete u hodalicu, iako sam veliki protivnik toga a ni doktori to ne savjetuju. Veze nemam šta da radim... Nunichi, rodica mi radi gore, ali je jučer bila odsutna, pa kad se vrati na posao slijedeće sedmice, pokušat će nešto srediti. Hvala vam svima puno, puno... U posljednjih nekoliko dana sam se razočarala u neke veoma bliske osobe... i onda ispada da mi vi, koje nikad u životu nisam ni vidjela, mnogo više značite i na vas se mogu uvijek osloniti. Vaše je srce ogromno i molim dragog Boga da vas nagradi za svaki ovaj kamen koji skinete sa mojih leđa, za svaku riječ utjehe kojom mi ugrijete dušu i uklonite oblake brige i tuge koji se nekad nadviju nad mene... Hvala vam još jednom.
|
|
|
|