ElmaB -> RE: Zastoj u motoričkom razvoju (6.9.2009 9:15:18)
|
Draga Pingpong! Danima vec hocu da ti pisem na ovoj temi, ali nikako da stignem. Upoznata si vec da sam ja bila sva istraumirana sto moj Deni nije sjedio samostalno sa devet mjeseci i da sam ga vodila neuropedijatru i bila gotovo sigurna da sa djetetom nesto nije u redu. Ispostavilo, se hvala Bogu, da je samo ljenost u pitanju. Nikada niti jednu vjezbu nismo uradili, Deni je sve sam uradio, malo kasnije nego njegova sestra blizanka Lana, ali ipak je zdravo i veselo dijete. Kako sam tada bila u panici iščitala sam masu literature vezano za zastoje u razvoju, Niti jedna dijagnoza se sa sigurnošću ne može uspostaviti prije navršene godine dana. Moje mišljenje je da je Esma lijena, jer da je drugacije, ne bi se pomaci tako brzo vidjeli. Roditelji koji imaju djecu sa zastojem u motorici, znaju koliko je to dugotrajan i spor proces sa vježbanjem i treba jako puno vremena da se rezultati vide. Vidim, hvala Bogu, tvoja cura super i brzo napreduje i zato, poslušaj me, nemoj se previse sekirati, jer gotovo sam sigurna da je samo ljenost u pitanju! Veli poljubac tebi i tvojoj djevojčici![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|