|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
21.5.2013 18:16:20   
koka i po
ako ima slajma u sebi bilo bi i pozeljno.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 2226
23.5.2013 12:58:56   
melin
imali iko iskustva s tikovima kod djeteta ,prije par dana primijetila sam kod svoje djevojcice neki cudan nagli pokret u ramenu i kad smo je odveli pedijatrica nam je rekla da su to tikovi,nista strasno
iscitala sam sve moguce stanice na netu i nikako da se oslobodim ove tjeskobe koja me gusi
nasekirana sam do bolauser posted image user posted image user posted image

Mamina sreca najveca 10.02.2010
Dosla je radost i promijenila nas zivot zauvijek...:-)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2227
23.5.2013 13:24:32   
melin
zar niko nezna nista o tome user posted image

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 2228
23.5.2013 13:26:53   
Nedi
Ne znam....zao mij e...saljem bar malu podrskuuser posted image user posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 2229
23.5.2013 14:05:26   
Vinetu
Melin, zaista ništa ne znam o tome... sad iščitah nešto nabrzaka. Koliko sam shvatila, to može biti prolazno. Možda da se posavjetuješ sa psihologom. Znam da ti je teško, ali nemoj paničariti, upoznaj se sa problemom i naći ćeš rješenje.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2230
23.5.2013 14:05:29   
melin
hvala...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 2231
23.5.2013 14:07:53   
Vinetu
Uostalom, jesi li sigurna da je to tik? Je li se radnja ponavljala ili je bio samo jedan trzaj? Možda je nešto drugo izazvalo trzaj (bol, ubod insekta i sl).

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 2232
23.5.2013 14:12:04   
vila_7

IZVORNA PORUKA: melin

imali iko iskustva s tikovima kod djeteta ,prije par dana primijetila sam kod svoje djevojcice neki cudan nagli pokret u ramenu i kad smo je odveli pedijatrica nam je rekla da su to tikovi,nista strasno
iscitala sam sve moguce stanice na netu i nikako da se oslobodim ove tjeskobe koja me gusi
nasekirana sam do bolauser posted image user posted image user posted image

melin a zasto mislis da je nesto strasno , jel samo mrdne tako ramenom ili ? MOja je isto geberacija 2010 i zna pokupiti od starije rodice pojedine tikove iako nije s njom cesto-ja je opominjem i prestane....Mama kaze da sam ja oduvijek "donosila kuci" takve tikove- zmirkanje, otvaranje sirom usta, mrdanje nosom, ramenom,.....kako koji mjesec tako novi tik :)

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 2233
23.5.2013 14:15:18   
Vinetu
Nedavnosam tako čula o djevojčici koja je žmirkala i kolutala očima... ispostavilo se da je oponašala Tomicu - vozić iz crtanog filma.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2234
23.5.2013 14:17:06   
Apotekarka
Malo me dr jutros zabrinu kaze mi da malena kad dise uvlaci ovaj dio oko rebara ,kontam nesto s plucima,vele ma jok nesto kao povezano s artitisom ,kao to se desava kod novorodjecadi to izadje vremenom,kao plivit d3 kapi ce to izvuci ,svasta nikad cula i pita dr ropti li joj ma reko pomalo to je od toga...Je li tko imao iskustva
A sto se tice tih tikova mislim da je prolazno,moj maleni je jedan period poceo zmirkati i proslo ga samo

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2235
23.5.2013 14:19:01   
azra I ADI
Moj mali je sa nepune 3 godine perfektno odglumio da hega na nogu, iz dana u dan je bilo sve gore,a mi trči ortopedu i mali kod njega po ordinaciji normalno hoda..Ne znam bih li bila sretna što je dobro ili bih ga istukla jer nas je danima džaba sekirao...Djeca znaju namjerno to raditi, nemoj se prepadati.Pozdrav

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2236
23.5.2013 14:27:35   
melin
ma i meni je receno da ce to vremenom prestati
prvo sam joj govorila da prestane ili pitam je dali je boli ona govori da neboli
al evo sedam dana konstantno to radi al vidim da nemoze kontrolisati ni ona,kao da namijesta rame
doktorica je rekla da ignorisem jer ako je budem opominjala da ce se produzit vijek trajanja
ja se samo bolim da joj to tako neostane...user posted image

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2237
23.5.2013 14:41:11   
niki83
Melin mislim da je tacno to sto dr. kaze da je ne trebas opominjati.. Zaista onda kao da ih napominjemo da to i dalje rade. A znate da postoje one faze razvoju kada djeca pocnu odjednom mucati, ili lagati, ili ti tikovi eto..sjecam se da sam to nkwd citala negdje user posted image Sigurno je prolazno, uvjerit ces se i sama aBd.

N&N

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 2238
23.5.2013 15:02:08   
melin
aBd vec sam luda od brige
niti jedem niti spavam samo hodam za njom i posmatram je...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2239
23.5.2013 15:19:32   
tukica
Ja k'o padobranac, ali imam problem sa malim nejedacem user posted image ... Ja stvarno kuham i dajem curici (2 god.) da jede sto i mi ,ali ona je jako probirljiva... problem je sto je ona jako dugo dojila i nije nista htjela da jede... kasno su joj zubici krenuli, pa mislim da zvog toga nije htjela ni jesti. ona ima samo par jela koja hoce, a samo bi jela kupovne kasice. ja ih izbjegavam koliko mogu, ali na kraju dana toliko mi bude zao jer znam da je slabo jela, da joj nekad dam i neku kupovnu kasicu... kako je natjerati da jede bolje?

(odgovor članu melin)
Neposredna veza do poruke: 2240
23.5.2013 15:49:50   
Vinetu
Apotekarko, fakat nisma čula za to. user posted image

Tukice, možda da u teglicu staviš nešto što si sama kuhala. Nekad je prezentacija bitnija od samog jela, a njih privlače neobične teglice, flašice, čašice...
Ja sam malenoj dugo kuhala hranu na pari (u kuhalu na pari), hrana je bila mnogo ukusnija nego inače.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 2241
27.5.2013 20:38:54   
Apotekarka
Malo me dr jutros zabrinu kaze mi da malena kad dise uvlaci ovaj dio oko rebara ,kontam nesto s plucima,vele ma jok nesto kao povezano s artitisom ,kao to se desava kod novorodjecadi to izadje vremenom,kao plivit d3 kapi ce to izvuci ,svasta nikad cula i pita dr ropti li joj ma reko pomalo to je od toga...Je li tko imao iskustva
A sto se tice tih tikova mislim da je prolazno,moj maleni je jedan period poceo zmirkati i proslo ga samo

Da samo temu podignem ako tko zna sto o ovome

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 2242
27.5.2013 21:09:53   
mnn
draga ja sam kao malo tako disala..imala zacepljene sinuse..vodi je na uho grlo nos pa neka joj slikaju sinuse i nosic da budes mirna..po meni su to sinusi..mozda se malo prehladila pa je muci...a ne kuzi se

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2243
27.5.2013 21:14:20   
Apotekarka
U otpusnom pismu pise blage retrakcije rebrenih lukova i strugav udah i da je dosta aspirirano plodne vode u plucima,ne znam je li ista to povezano s ovim,ali kontam zasto onda plivit d3 kapi,kakvu onu ulogu imaju u tome...Pustit cu jedan period nek prodje pa cu je svakako privatno odvesti...Kad dise vide se dva udubljena i s jedne i druge strane ispod rebara...A kontam da je bas nesto ne bi me po rodjenju valjda tek tako otpustili a bila sam 3 dana s njom

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2244
29.5.2013 18:11:02   
azra I ADI
Zdravo, molim vas nek mi se javi ako je kod nekog dijete imalo upalu pljuvačnih žlijezda,poludih od brigeuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2245
29.5.2013 18:14:33   
canim

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Zdravo, molim vas nek mi se javi ako je kod nekog dijete imalo upalu pljuvačnih žlijezda,poludih od brigeuser posted image

Znaci bili ste doktoru user posted image samo da te user posted image i nadam se da ce se neko javiti s iskustvom.

Neposredna veza do poruke: 2246
29.5.2013 18:17:19   
azra I ADI

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Znaci bili ste doktoru user posted image samo da te user posted image i nadam se da ce se neko javiti s iskustvom.

Hvala ti Canim,upaljena je pljuvačna žlijezda,a uzrok se ne zna...,ma da poludimod brige.....

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2247
29.5.2013 19:20:21   
maja78 RR
joj to mi je nedavno neko spominjao, bas upala pljuvacnih, ali ne mogu da se sjetim trenutno ko
ali mislim da je isao antibiotik

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 2248
29.5.2013 20:54:48   
azra I ADI
I nama je dat antibiotik,ako se ne povuče iće penicilin, ali me prepadoše,radili UZ vrata i jedan pedijatar kaže u toj žlijezdi je gnoj, a drugi-to sigurno nije gnoj, nešto je drugo-pa moramo na UZ kod hematologa.Ma prestravljena sam..

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2249
29.5.2013 20:58:08   
maja78 RR
mogu samo zamisliti tvoj osjecaj
ali budi pozitivna, odradite preglede i vjerujem da ce biti dobro

i naravno ne cackaj po internetu, znas kako to bude :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *