remzy -> RE: Molim vas hitno za savjet.. (22.12.2010 1:51:44)
|
IZVORNA PORUKA: dacy Valjda neko ima u ova doba Moj sin od jutros ima visoku temperaturu. Jutros je imao 40, odmah smo ga odveli dr. dali mu tamo čepić, izvadili nalaze i doktorica kaze da mu je grlo upaljeno. propisala nam ospen, i ako temp. opet skoci, paracetamol sirup i voltaren čepiće. Oko 5 sati se isto desilo, i snizili smo je čepićima, e sad prije nekih sat vremena, ja uđem u sobu da ga opipam i vidim da dijete gori. Uto se on probudio, izmjerimo mu temp. pokaziva 40,2. Ja luda skroz, dam mu kaškicu paracetamola i pola čepića. Maloprije je i povratio, ali je puno bolje i nije više vruć. Neznam da li sam smjela dat i jedno i drugo odmah. Mama mi nije ovdje, ne mogu je nazvat, a ona je farmaceut i znala bi mi reći. Nadam se da neko zna odgovor, i da mi da koji dobar savjet šta dalje. Jer kako sam ja primjetila temp. mu skaće otprilike svkih 4-5 sati. Da li da ga vodimo do bolnice ili ostanemo kući Temp. smo mjerili ispod pazuhom poooz mila...evo i mene u ova doba[sm=smiley1.gif] kako sam procitala ,malenom je bas povisoka temperatura [sm=smiley13.gif] i bas mi je zao ,i njega ,a i tebe .... e sad sto se tice tog davanja istovremeno,sirupa i cepica,ja imam licnog iskustva s tim(s obzirom da ih je troje svasta sam prosla) to sto si ti dala nije nesto strasno ,jer dala si samo pola cepica ,a tura je jako visoka,tako da nebrines za to... kod mene je Fatih imao preko 40 turu i ja mu davala i sirup i cepic cijeli i nista mu nije bilo ,jer je kao sto rekoh visoka tura...on je isto imao upaljeno grlo(gnojnu anginu)i pio je ospen i tek kroz 48h mu je bilo bolje... nadam se da sam imalo pomogla ako ga budes tusirala ,nemoj mu kvasiti glavu i voda da bude mlakasta ,ali sigurna sam da ovo ves znas .... slobodno pitaj ,ako budem sto znala tu sam[sm=smiley1.gif] zelim vam mirnu noc
|
|
|
|