niki83 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (15.5.2012 14:36:10)
|
IZVORNA PORUKA: henna ze ne znam ti odluči. ne bih da pametujem..ja sam počela davati kozije mlijeko kad je prestala antibiotike...i stvarno se Hena ubucila za 10 dana se nije mogla poznati...mlijeko i jaja su za kadidu kao germa hljebu..samo bujaju... ja ti predlažem sljedeće..pošto si kod kuće..pravi što masnije supe..dakle..koljenicu raskuhaj..što više luka i mrkve unutra..pa za njom po cijeli dan..kašiku- dvije...samo nek jede.. ili od piletine svejedno..ako hoćeš imam još malo guščje masti popolovićemo pa naveče u čaj da joj stavljaš.... Ma hvala ti draga..Znas da joj dajem ovaj puter isto domaci i med.. Dobro si, mozda bolje da sacekamo dok prekinemo s antibioticima, pa onda mlijeko.. Ma ganjam je po cijeli dan, masaze, inhalacije, cajevi, dr. Theiss balsam, Bisolvon kapi..sad i taj Nistatin jos.. Kuham supe, jer ona jedino to hoce jesti kad je bolesna, doduse jucer i grah jela, dva puta u toku dana, i supe pilece isto tako.. Danas evo kuham junetinu u pretisu..tako su mi i rekli, neka je jaka hrana ali na kasiku, da nije kruta..
|
|
|
|