RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Zgode i nezgode

Poruka

koka i po -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (15.1.2012 13:05:48)

hitno mi je porebna guscija mast(mast od sopane guske).
molim sve forumasice koje je posjeduju ili znaju osobe koje je prodaju da mi se jave na pp.
hvala.

Anoniman -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (15.1.2012 13:14:51)

Koko bila je anketa o guscijoj masti i neke forumasice su rekle da znaju gdje se ima nabaviti, sad cu pokusati anketu naci pa ti reci koje forumasice pa da im poruku posaljes.

koka i po -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (15.1.2012 13:16:39)

hvala ti...ja sad tebi poslala pp[sm=smiley1.gif]

Medić* -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (15.1.2012 23:01:29)

IZVORNA PORUKA: koka i po

hvala ti...ja sad tebi poslala pp[sm=smiley1.gif]

Koko mislim da je mala Selma ( ako se ne varam ) pisala na anketi da ima kontakt tel covjeka koji je prodaje.

M kao Mama -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (15.1.2012 23:05:06)

IZVORNA PORUKA: koka i po

hitno mi je porebna guscija mast(mast od sopane guske).
molim sve forumasice koje je posjeduju ili znaju osobe koje je prodaju da mi se jave na pp.
hvala.

Ja sam je dobila od priječanki, odnosno sa granice BiH i hrvatske, tamo to baš "uzgajaju", međutim, tata mi ne ide tamo jer je zimski raspust, e čula sam da je jedno vrijeme bilo po apotekama, baš sada ne znam kako da ti pomognem, ostala sam dužna i new mami, ali čim tajo krene na teren njoj čemo nabaviti, ali kako tebi da dobacimo

babilon -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (30.1.2012 17:33:09)

hej drage mame :)

imam pitanje, bebici mi je preporucen linex prah da uzima... samo ne znma na koliko ml vode? NJemu su 3mj i 10 dana, pije 150ml Aptamila, pa me zanima u koliko ml vode da stavm kesicu ili da li mogu da pomijesam sa aptamilom kad mu pravim?
Hvala vam :D

sabinos -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (30.1.2012 17:35:44)

ja sam mijesala u fildzanu vode..mislim da mozes i ti

nanika -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (30.1.2012 17:39:52)

Ja bih mu stavila u manju kolicinu mlijeka da sam sigurna da ce popiti odjednom

teacher75 -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (30.1.2012 17:54:42)

ne znam za tako malo dijete, ja sam svojoj mijesala sa jako malo vode i davala spricom

Malenaoduvijek -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (30.1.2012 18:11:46)

babilon ja bih mu dala sa 20tak ml vode u flasicu i daj mu da popije ta budes sigurna da ce popiti sve

MicoTico -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (30.1.2012 19:04:31)

Ponavljam što i druge - u malo prokuhane vode razmuti prah, povuci sve u špricu i tako daj. Ja svom sinčiću, iako ima 1.5 god i dalje tako dajem. Onda sam sigurna da je sve popio.

felix -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (30.1.2012 19:11:52)

IZVORNA PORUKA: nanika

Ja bih mu stavila u manju kolicinu mlijeka da sam sigurna da ce popiti odjednom
i ja bi ovako uradila i radim

babilon -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (31.1.2012 14:30:17)

hvala drage na savjetu :)
stavicu u mlijeko, mislim da ce mi tako popiti sigurno :)

Znaci 1 kesicu u manju kolicinu mlijeka :)

bebacha -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.2.2012 15:58:29)

jel se ventolin smije koristit po potrebiili mora ici ko antibiotik po odredenoj satnici.naravno nemislim ga inhalirat dva put u dva sata nego da ga inhalarim sad pa opet kad vidim da ima potrebem a da to nebude svako 6 sati.Ruzno kaslje,a pedijatrica je rekla da mogu ukljucit sama ventolin babyhalerom.

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.2.2012 16:03:57)

IZVORNA PORUKA: bebacha

jel se ventolin smije koristit po potrebiili mora ici ko antibiotik po odredenoj satnici.naravno nemislim ga inhalirat dva put u dva sata nego da ga inhalarim sad pa opet kad vidim da ima potrebem a da to nebude svako 6 sati.Ruzno kaslje,a pedijatrica je rekla da mogu ukljucit sama ventolin babyhalerom.

koristi jednom ujutro jednom popodne...
2 puta inhalacija vam je dovoljna...a razmak kao u DZ recimo na 8 sati..jutarnja u 10 večeranj u 18

koliko kapi stavljaš?

bebacha -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.2.2012 16:12:17)

pumpicom,na baby haler.znaci mogu dva put dnevno.super

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (4.2.2012 16:16:40)

IZVORNA PORUKA: bebacha

pumpicom,na baby haler.znaci mogu dva put dnevno.super

dva puta taman[sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:15:44)

Ajdin se maloprije okliznuo na stepenicama i razbio čelo, nije se onesvijestio, u hitnoj su mu sašili i stavili dva konca, ima li ko kakav savjet, trebam li se bojati potresa mozga, ima li neka krema za sprečavanje ožiljka ili barem da se manje vidi, vadimo konce za sedam dana , boli li to, gdje to radimo jel na dječijem, kod našeg pedijatra ili negdje drugo

Hanady RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:20:57)

IZVORNA PORUKA: škorpija

Ajdin se maloprije okliznuo na stepenicama i razbio čelo, nije se onesvijestio, u hitnoj su mu sašili i stavili dva konca, ima li ko kakav savjet, trebam li se bojati potresa mozga, ima li neka krema za sprečavanje ožiljka ili barem da se manje vidi, vadimo konce za sedam dana , boli li to, gdje to radimo jel na dječijem, kod našeg pedijatra ili negdje drugo

oj duša draga[sm=smiley13.gif]

pa šta u hitnoj kažu kakav je udarac...savjetuju li praćanje...svakako ako krene povraćati ili primjetiš pospanost veću no inače...opet ga odvedite[sm=smiley13.gif]

a nisma ti siguran za konce...znam da nas velike ne boli vađenje konaca[sm=smiley13.gif]

tekja -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:21:59)

a joj skorpijo draga[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ...zao mi je Ajdinka..je l'' se mnogo prepao?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ..konci mislim da se vade u pripadajucem dz...a, za oziljke znam da je dobro kantarionovo ulje, ali tek nakon sto se konci skinu...

vadjenje konaca mene nije boljelo...nece ni njega, al'' da ce plakat od straha, sigurno hoce[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...sto se potresa tice, samo ga prati...

škorpija -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:23:44)

pa ne znam njemu je već uveliko prošlo vrijeme za spavanje i sad mu se jako spava, kažu u hitnoj ako se nije onesvijestio da je ok, ali spavat će u dnevnoj sobi, da ga mogu pratiti, uh teško smo došli do hitne ja policijski džip zaustavila da nas poveze, taksija ni za lijeka

tekja -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:25:07)

O Boze[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]...drzimo fige da ce sve biti ok...a, ako su prosla dva sata od udarca ja bih ga stavila na spavanje i drzala na oku...

Medić* -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:26:23)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

oj duša draga[sm=smiley13.gif]

pa šta u hitnoj kažu kakav je udarac...savjetuju li praćanje...svakako ako krene povraćati ili primjetiš pospanost veću no inače...opet ga odvedite[sm=smiley13.gif]

a nisma ti siguran za konce...znam da nas velike ne boli vađenje konaca[sm=smiley13.gif]

Zao mi je skorpijo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Moj maleni se bio posjekao na ruci dobro, sili mu i hitnoj, skidali konce za 7 dana, isto na hitnoj,  On je plakao strasno, ali dr kaze to je onako ne sto boli vec sto daje otpor dr, ne boli stvarno nista, gotovo za sek. Ne plasi se, i ja sam se a li dijete nije ni osjetilo.

Skvo RR -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:29:55)

bas mi je zao malenog...[sm=smiley13.gif]

škorpija -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:30:05)

a kolkiko je fatih iamo šavova, nama je dr rekao da vadimo u domu zdravlja konce, ma ok je on bio, samo je rana bila grozna, uhh čini mi se da sam kost vidjela, sad ne znam hoće li ga boliti kad se ohladi, smijem li mu dati protiv boliva nešto, trebam li posipati bivacinom, dr je rekao da ništa ne stavljamo

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>