Medić* -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (5.2.2012 15:26:23)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: škorpija Ajdin se maloprije okliznuo na stepenicama i razbio čelo, nije se onesvijestio, u hitnoj su mu sašili i stavili dva konca, ima li ko kakav savjet, trebam li se bojati potresa mozga, ima li neka krema za sprečavanje ožiljka ili barem da se manje vidi, vadimo konce za sedam dana , boli li to, gdje to radimo jel na dječijem, kod našeg pedijatra ili negdje drugo oj duša draga[sm=smiley13.gif] pa šta u hitnoj kažu kakav je udarac...savjetuju li praćanje...svakako ako krene povraćati ili primjetiš pospanost veću no inače...opet ga odvedite[sm=smiley13.gif] a nisma ti siguran za konce...znam da nas velike ne boli vađenje konaca[sm=smiley13.gif] Zao mi je skorpijo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Moj maleni se bio posjekao na ruci dobro, sili mu i hitnoj, skidali konce za 7 dana, isto na hitnoj, On je plakao strasno, ali dr kaze to je onako ne sto boli vec sto daje otpor dr, ne boli stvarno nista, gotovo za sek. Ne plasi se, i ja sam se a li dijete nije ni osjetilo.
|
|
|
|