Nunichi -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (11.4.2011 22:37:50)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: nikita Vec par dana EI ujutru i na vecer popije samo 50 ml Aptamila a do tada je pio i ujutru i na vecer po 250ml, veceras sam mu dala mlijeko sa cokolinom umjesto Aptamila ali ni to nece. Zanima me sta dati dijetetu prije spavanje koje nece da pije bocu? Cvrstu hranu jede super, njemu je 18mj imamo isti problem, lana ne pije mlijeko od kako je prestala dojiti, znaci vec 4 mjeseca. kravlje mlijeko nije nikada htjela a ja joj AD nisam nikad ni davala. zato joj za veceru pravim ili griz ili cokolino, ili nesto slicno. za dorucak je uglavnom pura ili udrobljeni hljeb na puteru sa jajetom i mladim sirom. tokom dana nekad pojede jogurt. nekada za dorucak pojede sa mnom malo mladog sira. eto, to je sve sto unese od mlijecnih proizvoda tokom dana I Zara mjesecima ne pije mlijeko, popije ako spava kod majke ili nene, a u nasoj kuci ni pod razno. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Nema sanse da joj mm ili ja damo flasicu, to je histerija odmah. Jos uvijek doji navece, ali ja to ne brojim. Ja sam probala sve moguce varijante s mlijekom, ali nece pa nece. Forsiram jogurt i ostale mlijecne proizvode i nadam se da ce faza proci.
|
|
|
|