Pikapolonica -> RE: Dijete - molim vas hitno za savjet (8.2.2015 15:25:07)
|
IZVORNA PORUKA: mama2009 IZVORNA PORUKA: Pikapolonica IZVORNA PORUKA: ninuska Koji je najbolji sirup za dosadni, suhi kasalj? Maloj ce sad 3,5 godine Smori je ovaj kasalj narocito po noci, zna po pola sata konstantno kasljati. Kod nas je tako bilo prije par mjeseci i cak sam malenog doktoru vodila. Pluca i grlo bili cisti. Doktorica nam preporucila Herbion islandski lisaj, jer se on valjda lijepi direktno za grlo i sluznicu i tako smiruje kasalj, tako je nama dr objasnila. mi se skoro muesec borimo s suhim i latingealnim kasljem, grlo ok, pluca cista, smrca ona i kaslje, na svoju ruku ukljucim inhalacije dexametazonom nista, kslje i dalhe, opet odem dr kaze daj joj jos tri inhalacije, evo od jutros nije prestala kasljati, davala sam joj. api sirup nsta, flonidan nista....ludim morat cu probati taj herbion I mi smo pokusavali api sirup, pa i prospan, 0 bodova. A dijete se bukvalno gusi u kaslju. Zavrnuli grijanje u njegovoj sobi, vlazili prostoriju, ja nocima iskuhavala veliku serpu kamilice i mente i unutra ubacim fitobalma i kapi eukaliptusa, ma nista, kaslje kako kaslje. Cini mi se da je na kraju prestalo samo od sebe. A eto bili smo i kod doktora, jer je harala ona neka atipicna upala pluca i sve cisto i mirno bilo.
|
|
|
|