Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Molim vas hitno za savjet.. 25.1.2011 20:05:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dina_89
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: dina_89
zdravo svima,
moja slatkica (19 mjeseci) zali mi se da je boli stomacic i jutros sam je vodila doktorici ona je rekla da nije nista strasno da je vjerovatno pojela nesto sto joj ne odgovara pa rekla nam da joj dajem supice cajeve i lineks prasak da bi kao crijeva proradila , a jutros nije povracala niti imala proliv medjutim sad je i povratila, i bas cesto svakih 15 minuta zaplace i govori bibo, bibo (to je stomacic)... je li neko imao slicnu situaciju...svaki savjet je dobro dosao...hvala
mozda ako je malo nestasna kod djece neznam znas li za izrarz"strunuila"ili odvijanj epupka to zna da bude kad djeca skacu igraju se vise malo tople pamicne krpice i masira joj stomacic neki ce reci vidi ove satomodne ali nekad su nene tako lijecile svoju djecu,ja sam to radila vise puta recimo kad je igraona pa puno skakanja na trombolinu jurcanje sa loptom mozda sam ti pomogla mozda ne ali ako bude se opet zalila eto javi se opet ljekaru;)
E hvala ti puno , zato sam bila zaboravila a moguce da se strunila jer je bas nestasna , a i mm kaze da je on kao dijete se znao struniti i da mu je rahmetli nena uvijek pomogala trazenjem damara na ruci i bol bi uvijek nestala poslije tog tretmana .. probacu i masiranje.
Hvala ti.
ja sebe znam sama izmasirati kad se strunim ,naucila me jedna stara baka,susjeda, uvijek mi pomogne . masiraj ju izmedju palca i kažiprsta, kad joj namjestis strunu trebas osjetit pulsiranje pod prstima kad ih stavis na pupak.
Ok je to ako neko radi,ali ko cita te nalaze za djecu?Ja bas ne vjerujem u to privatno,jer u nas neuropedijatara nema uopce puno,3 u sarajevu,imam dosta iskustva sa neuropedijatrijom i znam da se dugo ceka na eeg i na pregled ali je tako sigurnije i jedino ispravno jer ako je beba,mora spavati,a ako je malo vece dijete,mora biti budno najmanje 24 sata prije snimanja,tako da ne preporucujem privatnike nikako za takve stvari
Dzelaludin Kantardzic je neurolog provjerila sam a njoj posto je u pitanju dijete treba neuropedijatar tako da joj je jedina opcija pedijatrija jezero i snimanje eeg gore jer njegovi nalazi nebi vazili za neuropedijatriju
posto je dijete u pitanju mislim da ti joj je najbolje da vidi sa zubcevicem jer on pregleda djecu i privatno, ima njegov broj negdje na forumu a mogu ti ga ja poslati na pp ako zelis.na zalost ja sam radi svog starijeg djecaka njegov pacijent
Ok je to ako neko radi,ali ko cita te nalaze za djecu?Ja bas ne vjerujem u to privatno,jer u nas neuropedijatara nema uopce puno,3 u sarajevu,imam dosta iskustva sa neuropedijatrijom i znam da se dugo ceka na eeg i na pregled ali je tako sigurnije i jedino ispravno jer ako je beba,mora spavati,a ako je malo vece dijete,mora biti budno najmanje 24 sata prije snimanja,tako da ne preporucujem privatnike nikako za takve stvari
ne moras dugo cekati ako ides privatno kod zubcevica na zalost jedino ako ides na kliniku
moze li mi neko objasniti kako se salje sa mobitela marka- dvije kredita, jer mi je nestalo kredita a treba mi hitno, pa mm hoce da mi prebaci sa svog ali ne znam kako to ide...
Molim vas ako neko ima br. mob. od dr. Mehmedbašića da mi pošalje na pp. Zaova koja je trudna je danima grozno bolesna, sumnjaju na H1N1 , čekamo rezultate..... Trebali bi hitno stupiti u kontakt sa dr. Mehmedbašićom koji joj vodi trudnoću ali nemamo njegov br. mob. Ja sam imala taj broj ali sad ga nema nigdje kao da je u zemlju propao. Sjećam se prva 3 broja ali ostatka ne
nije mi bas hitno,al nisam znala gdje da pitam.Imam djecaka koji skori ima 9g.ko beba je imao tjemenjace ali vrlo malo.prije nekoliko dana ucinilo mi se da ima perut i promjenim sampon.medjutm jutros vidim po glavi ko tjemenjace,s tim da ispod se nadzire ko ranica i malo ga boli.dali je neko imao iskustvo ? jesu li to tjemenjace ili ? ja koliko se sjecam tjemenjace su zute i lahko se skidaju i ne boli kad se skida.HVALA
ma garant tjemenjača Mora da si iziritirala četkom i napravila ranice I meni se to znalo desiti, moja malena ima dvije godine i ima i dalje tjemanjaču, malo al je ima jbg Kupovala sam razne šampone, četkala itd al ona je i dalje tu Ne brini se, samo malenog nemoj jako češljati dok ne zaraste
nije mi bas hitno,al nisam znala gdje da pitam.Imam djecaka koji skori ima 9g.ko beba je imao tjemenjace ali vrlo malo.prije nekoliko dana ucinilo mi se da ima perut i promjenim sampon.medjutm jutros vidim po glavi ko tjemenjace,s tim da ispod se nadzire ko ranica i malo ga boli.dali je neko imao iskustvo ? jesu li to tjemenjace ili ? ja koliko se sjecam tjemenjace su zute i lahko se skidaju i ne boli kad se skida.HVALA
ja bih ga odvela dermatologu...ipak je on jos mali da ima perut..a i ne bih koristila nikakve sampone dok ne vidim sta je...mozda malo s kamilicom isprati glavu da se smiri upala
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
vES amaniamanic
Znate sta mi se desava crni-crveni veš kako god da operem nekako mi se osjeti..Isto kao na vlagu..Nema sta nisam probala ali nikako mi ne ide..Pomoc sta da radim..
odgovor (91%)
odgovor (9%)
Broj svih glasova: 64
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!