|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Molim vas hitno za savjet..
25.1.2011 20:05:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dina_89

IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: dina_89

zdravo svima,

moja slatkica (19 mjeseci) zali mi se da je boli stomacic i jutros sam je vodila doktorici ona je rekla da nije nista strasno da je vjerovatno pojela nesto sto joj ne odgovara pa rekla nam da joj dajem supice cajeve i lineks prasak da bi kao crijeva proradila , a jutros nije povracala niti imala proliv medjutim sad je i povratila, i bas cesto svakih 15 minuta zaplace i govori bibo, bibo (to je stomacic)... je li neko imao slicnu situaciju...svaki savjet je dobro dosao...hvala

mozda ako je malo nestasna kod djece neznam znas li za izrarz"strunuila"ili odvijanj epupka to zna da bude kad djeca skacu igraju se vise malo tople pamicne krpice i masira joj stomacic neki ce reci vidi ove satomodne ali nekad su nene tako lijecile svoju djecu,ja sam to radila vise puta recimo kad je igraona pa puno skakanja na trombolinu jurcanje sa loptom mozda sam ti pomogla mozda ne ali ako bude se opet zalila eto javi se opet  ljekaru;)

E hvala ti puno user posted image , zato sam bila zaboravila a moguce da se strunila jer je bas nestasna , a i mm kaze da je on kao dijete se znao struniti i da mu je rahmetli nena uvijek pomogala trazenjem damara na ruci i bol bi uvijek nestala poslije tog tretmana .. probacu i masiranje.

Hvala ti.

ja sebe znam sama izmasirati kad se strunim ,naucila me jedna stara baka,susjeda, uvijek mi pomogne . masiraj ju izmedju palca i kažiprsta, kad joj namjestis strunu trebas osjetit  pulsiranje pod prstima kad ih stavis na pupak.

(odgovor članu dina_89)
  Neposredna veza do poruke: 226
3.2.2011 13:31:27   
maja78 RR
Molim vas da li neko zna da li neko privatno u sarajevu radi eeg djetetu. Hitno mi je potrebna ta info za drugaricu.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 227
3.2.2011 13:35:42   
mama2009
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

Molim vas da li neko zna da li neko privatno u sarajevu radi eeg djetetu. Hitno mi je potrebna ta info za drugaricu.

prof.Dzelaludin Kantardzic  ul. Mis Irbina br 3/II tel. 033 / 458-689

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 228
3.2.2011 13:36:55   
Lejla Ka
Da nazovete neku privatnu pedijatrisku ordinaciju pa da njih pitate?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 229
3.2.2011 13:42:34   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

prof.Dzelaludin Kantardzic  ul. Mis Irbina br 3/II tel. 033 / 458-689

hvala puno :)

sta bi ja bez vas

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 230
3.2.2011 13:43:14   
Emica_sa
Ok je to ako neko radi,ali ko cita te nalaze za djecu?Ja bas ne vjerujem u to privatno,jer u nas neuropedijatara nema uopce puno,3 u sarajevu,imam dosta iskustva sa neuropedijatrijom i znam da se dugo ceka na eeg i na pregled ali je tako sigurnije i jedino ispravno jer ako je beba,mora spavati,a ako je malo vece dijete,mora biti budno najmanje 24 sata prije snimanja,tako da ne preporucujem privatnike  nikako za takve stvari

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 231
3.2.2011 13:45:04   
Emica_sa
Majo ako te zanima nesto  i mogu pomoci pitaj pa ja sam gore visilauser posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 232
3.2.2011 13:49:52   
Emica_sa
Dzelaludin Kantardzic je neurolog  provjerila sam a njoj posto je u pitanju dijete treba neuropedijatar tako da joj je jedina opcija pedijatrija jezero i snimanje eeg gore jer njegovi nalazi nebi vazili za neuropedijatriju 

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 233
3.2.2011 13:55:04   
maja78 RR
hvala :)

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 234
3.2.2011 14:11:08   
Malenaoduvijek
posto je dijete u pitanju mislim da ti joj je najbolje da vidi sa zubcevicem jer on pregleda djecu i privatno, ima njegov broj negdje na forumu a mogu ti ga ja poslati na pp ako zelis.na zalost ja sam radi svog starijeg djecaka njegov pacijent

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 235
3.2.2011 14:14:05   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ok je to ako neko radi,ali ko cita te nalaze za djecu?Ja bas ne vjerujem u to privatno,jer u nas neuropedijatara nema uopce puno,3 u sarajevu,imam dosta iskustva sa neuropedijatrijom i znam da se dugo ceka na eeg i na pregled ali je tako sigurnije i jedino ispravno jer ako je beba,mora spavati,a ako je malo vece dijete,mora biti budno najmanje 24 sata prije snimanja,tako da ne preporucujem privatnike  nikako za takve stvari

ne moras dugo cekati ako ides privatno kod zubcevica na zalost jedino ako ides na kliniku

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 236
4.2.2011 20:28:03   
maja78 RR
hvala vam puno svima

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 237
4.2.2011 20:50:34   
teacher75
moze li mi neko objasniti kako se salje sa mobitela marka- dvije kredita, jer mi je nestalo kredita a treba mi hitno, pa mm hoce da mi prebaci sa svog ali ne znam kako to ide...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 238
4.2.2011 20:52:18   
Trnoruzica
1 3876(broj telefona)
Nemoj zaboraviti ovaj razmak izmedju jedinice i broja. Ova jedinica ti je kredit. Znaci pises 1 za marku itd :)
Saljes na 0611171

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 239
4.2.2011 20:52:54   
mala mu
jednostavn posalje poruku na 0611171 a u njoj napise iznos koji salje nrp 1 i 38761xxxxxxx(tvoj br.telefona)

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

Neposredna veza do poruke: 240
4.2.2011 20:53:27   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mala mu

jednostavn posalje poruku na 0611171 a u njoj napise iznos koji salje nrp 1 i 38761xxxxxxx(tvoj br.telefona)

hvala puno, ako hoce da mi posalje 1km kako ce to napisati?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 241
4.2.2011 20:54:57   
teacher75
sad vidjeh da je trnoruzica napisala,. hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 242
5.2.2011 16:51:23   
N_N
Molim vas ako neko ima br. mob. od dr. Mehmedbašića da mi pošalje na pp. Zaova koja je trudna je danima grozno bolesna, sumnjaju na H1N1 user posted image , čekamo rezultate..... Trebali bi hitno stupiti u kontakt sa dr. Mehmedbašićom koji joj vodi trudnoću ali nemamo njegov br. mob. Ja sam imala taj broj ali sad ga nema nigdje kao da je u zemlju propao. Sjećam se prva 3 broja ali ostatka ne user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 243
5.2.2011 16:57:05   
škorpija
imam ja al na polsu sad ću zvati kolegicu da mi da

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 244
5.2.2011 16:57:49   
N_N
Hajde molim te

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 245
5.2.2011 17:01:06   
škorpija
enisa poslala sam ti pp

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 246
5.2.2011 17:13:46   
N_N
Hvala ti škorpija, punooooo ti hvala!!!!!!!!!!!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 247
7.2.2011 12:09:39   
hatepsut
nije mi bas hitno,al nisam znala gdje da pitam.Imam djecaka koji skori ima 9g.ko beba je imao tjemenjace ali vrlo malo.prije nekoliko dana ucinilo mi se da ima perut i promjenim sampon.medjutm jutros vidim po glavi ko tjemenjace,s tim da ispod se nadzire ko ranica i malo ga boli.dali je neko imao iskustvo ? jesu li to tjemenjace ili ? ja koliko se sjecam tjemenjace su zute i lahko se skidaju i ne boli kad se skida.HVALA

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 248
7.2.2011 12:14:26   
veeseelaa
ma garant tjemenjača
Mora da si iziritirala četkom i napravila ranice
I meni se to znalo desiti, moja malena ima dvije godine i ima i dalje tjemanjaču, malo al je ima jbg
Kupovala sam razne šampone, četkala itd al ona je i dalje tu
Ne brini se, samo malenog nemoj jako češljati dok ne zaraste

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 249
7.2.2011 12:14:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hatepsut

nije mi bas hitno,al nisam znala gdje da pitam.Imam djecaka koji skori ima 9g.ko beba je imao tjemenjace ali vrlo malo.prije nekoliko dana ucinilo mi se da ima perut i promjenim sampon.medjutm jutros vidim po glavi ko tjemenjace,s tim da ispod se nadzire ko ranica i malo ga boli.dali je neko imao iskustvo ? jesu li to tjemenjace ili ? ja koliko se sjecam tjemenjace su zute i lahko se skidaju i ne boli kad se skida.HVALA
ja bih ga odvela dermatologu...ipak je on jos mali da ima perut..a i ne bih koristila nikakve sampone dok ne vidim sta je...mozda malo s kamilicom isprati glavu da se smiri upala

(odgovor članu hatepsut)
  Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vES
amaniamanic

Znate sta mi se desava crni-crveni veš kako god da operem nekako mi se osjeti..Isto kao na vlagu..Nema sta nisam probala ali nikako mi ne ide..Pomoc sta da radim..

odgovor (91%)

odgovor (9%)

Broj svih glasova: 64

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *