yasemin
|
slažem se treba mm da prisustvuje , jer to bi u njihovom fudbalsko žargonu bilo kao da gledaju sve utakmice nekog takmičenja , a da propuste finale ................ne.k stisnu zube , biti će im puno lakše nego nama tada nam je najpotrebnija podrška zar ne??IZVORNA PORUKA: buduca mami ja se iskreno nadam da ce mm biti tu, uz mene, iskreno,najvise mi treba u tom pripremnom periodu, dok traju bolovi,prije samog poroda,a tad vjerovatno necu ni bit svjesna dal je on tu il ne,pogotovo sto je i on uzasno osjecajan i plasljiv,mislim da ce pocet plakat,il galamit na dr.ako mi ne pomognu,hehe...prije svega nam treba ta psihicka podrska,a ostalo moramo same,... nije bas odusevljen idejom da bude tu ali meni za ljubav je pristao,al sad,..i posao bi mogao da ga zezne( ili spasi) al najbitnije je da nas bebi dodje na ovaj svijet ziv, zdrav i ispravan,i ja naravno, da budem dobro,pa kakogod,njegova podrska ce mi trebat i poslije,... vec i sad,evo 4 dana prije termina,kada ga pomalo pripremam,sta i kako to ide,kaze ZENOO, TI ZA SVE TO ZASLUZUJES SAMO DA UPIRES PRSTOM I KAZES,HOCU OVO I ONO ,....dusaaa mojaaa,:)))