RE: "Izvale" naših muževa (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

bebaa -> RE: "Izvale" naših muževa (13.2.2013 15:15:45)

a moj opet pitao kad je vidio "dooobru" doktoricu mozel i on na pregled da ga narucim...

lady_bubamara -> RE: "Izvale" naših muževa (6.3.2013 21:56:19)

Zbog uklještenja nekog živca ginić mi rekla da pijem B kompelks , i tako ja moram 2x 1 na dan i očigledno mi nešto stomak ne reaguje baš najbolje na tablete, em su me uvatile mučnine em imam gasove, tačnije tornada. I tako me uhvati da se jedva suzdržim i istrpim no jutros / danas stvarno nisam mogla više istrpiti i odgulim ja onako pravo pred svojim dragim a on na to gleda u mene kao da ga svo zlo ovog svijeta snašlo i reče : ,, Ženo, zvuk Harli Dejvidsona je mila majka za tebe " [sm=smiley9.gif]

[sm=jezicek.gif]

dandi84 -> RE: "Izvale" naših muževa (7.3.2013 15:10:34)

IZVORNA PORUKA: ninulina

Zbog uklještenja nekog živca ginić mi rekla da pijem B kompelks , i tako ja moram 2x 1 na dan i očigledno mi nešto stomak ne reaguje baš najbolje na tablete, em su me uvatile mučnine em imam gasove, tačnije tornada. I tako me uhvati da se jedva suzdržim i istrpim no jutros / danas stvarno nisam mogla više istrpiti i odgulim ja onako pravo pred svojim dragim a on na to gleda u mene kao da ga svo zlo ovog svijeta snašlo i reče : ,, Ženo, zvuk Harli Dejvidsona je mila majka za tebe " [sm=smiley9.gif]

[sm=jezicek.gif]

Hhahahhah dobar je...Baš me nasmija....Mogu misliti pogleda i reakcije tm.....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Cmokvica -> RE: "Izvale" naših muževa (11.3.2013 18:20:58)

Odveli MM i ja prvi put Maka na farmu. MM objašnjava Maku kako na farmi živi veliki broj životinja. Krave daju mlijeko, koke nose jaja, mačke love miševe, tu su i zeke. Pita Mak:"A šta rade zeke?" Kaže MM:" Hm...pa...ne znam...,Sine, ...valjda ih neko jede!"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

lady_bubamara -> RE: "Izvale" naših muževa (11.3.2013 18:24:42)

E moj muž me stvarno zna nasmijati.

Imamo mi malu macu, mislim nije mala , sad će joj u aprilu godina dana ali je nekako zaostala u razvoju i ne raste baš najbolje. I sad kako je sezona parenja mačaka vrti se neki komšijski mačak oko nje a ja onako gledam kroz prozor i sva zabrinuta komentarišem , obraćam se mužu,, Joj, pa vidi je, pa ona onako mala, mlada, sitna , ajooj... pa kako će ona sa onim mačorom , pa još je mlada,uh... "

A moj muž na to : ,, A ti draga ko da ćeru udaješ , ko da nam ćera ode u život pa se tu sikiraš " [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sporty mamaa -> RE: "Izvale" naših muževa (12.3.2013 0:28:00)

Nakon silnog klikanja u trecoj smjeni maloprije me pita:

"Imas li pauzu za sex..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

lady_bubamara -> RE: "Izvale" naših muževa (12.3.2013 0:29:47)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

"Imas li pauzu za sex..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

haaaaaaahahaahah [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

maja78 RR -> RE: "Izvale" naših muževa (12.3.2013 6:58:40)

[sm=jezicek.gif]

muaaa -> RE: "Izvale" naših muževa (12.3.2013 7:33:18)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
neme sexa do petka

malena27 RR -> RE: "Izvale" naših muževa (12.3.2013 7:45:11)

,, Ženo, zvuk Harli Dejvidsona je mila majka za tebe " [sm=smiley9.gif]

[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Dida79 -> RE: "Izvale" naših muževa (12.3.2013 7:55:32)

hahaha moj je prespavao cijelo vece tako da nista nije skontao [sm=smiley36.gif]

minie -> RE: "Izvale" naših muževa (12.3.2013 8:02:57)

I moj isto kad ga budim reaguje presmijeno. Nedavno ga budim da predje u spavacu, a on ce meni: "Kojom cemo bojom obojiti bazen"?

Tako ga isto budim, a on:"Riki gdje baban, gdje je? Evo ga, evo babana" Zabavlja covjek dijete[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

maja78 RR -> RE: "Izvale" naših muževa (12.3.2013 8:22:58)

IZVORNA PORUKA: minie

I moj isto kad ga budim reaguje presmijeno. Nedavno ga budim da predje u spavacu, a on ce meni: "Kojom cemo bojom obojiti bazen"?

Tako ga isto budim, a on:"Riki gdje baban, gdje je? Evo ga, evo babana" Zabavlja covjek dijete[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

hahahahah

Gucci -> RE: "Izvale" naših muževa (15.3.2013 15:34:30)

Neku noc se mm i ja zapricali o trudnoci (kasnila mi je menstruacija pa sam ja mislila da cemo dobiti jos jednu bebu), i tako mu ja govorim da sam mozda trudna, a on opet govori kako to ne mora da znaci bla, bla, bla... i tako se mi poceli prepucavati, kad on meni upo frke: "kako ces biti trudna kad nisi dobila?!" [sm=jezicek.gif]

lady_bubamara -> RE: "Izvale" naših muževa (18.3.2013 23:29:18)

Pričam večeras sa mužem oko poroda... Govorim mu kako se ni malo ne bojim poroda ali da me najviše strah šivanja i klistira. Ne znam kako ću podnijeti klistir jer ne volim da mi se čačka oko guze [sm=smiley9.gif] a on kaže meni ,, Ma šta, ko da je to nešto strašno, gurnu ti onu cijevčicu onda malo bući bući i gotovo" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]

A reko da i tebi malo bući bući ako nije strašno, e kaže ne može ja sam muškarac... [sm=smiley36.gif]

Bući, bući... Kao da je upitanju neki sok... Svašta [sm=jezicek.gif]

amra_sa -> RE: "Izvale" naših muževa (19.3.2013 2:02:16)

[sm=smiley36.gif] Ismijah se, šega su stvarno. Čuj Harley Davidson. [sm=smiley36.gif] Moj za to ima izraz tornado. [sm=jezicek.gif] A ja vazda imam objašnjenje sa zdravstvenog aspekta, kako je to zdravo, znači da crijeva dobro rade itd. [sm=jezicek.gif]

lady_bubamara -> RE: "Izvale" naših muževa (19.3.2013 13:09:39)

IZVORNA PORUKA: amra_sa

[sm=smiley36.gif] Ismijah se, šega su stvarno. Čuj Harley Davidson. [sm=smiley36.gif] Moj za to ima izraz tornado. [sm=jezicek.gif] A ja vazda imam objašnjenje sa zdravstvenog aspekta, kako je to zdravo, znači da crijeva dobro rade itd. [sm=jezicek.gif]

ja sam svom objasnila da to više nije do mene već do bebe, zbog nje ispuštam tornada , od tad to shvata kao normalnu pojavu kod trudnica [sm=jezicek.gif]

Vinetu -> RE: "Izvale" naših muževa (1.8.2013 13:06:37)

IZVORNA PORUKA: Vinetu
Ispekla ja za ručak meso i dosta povrća... između ostalog bilo i tikvice izrezane na velike komade. Prinosim MM ručak, a on će: "Hmmm, nisam nikad jeo takvu krastavicu!"
[sm=smiley36.gif]

Donijela mi kona neki dan svežanj blitve iz njene bašte. Oprala žena list po list pa se one stabljike bijele. Unosim ja to u kuhinju i govorim mužu: "Vidi šta nam teta M. donese iz svoje bašte!", a on će na to: "Uhh, baš sam poželio mladog luka!"

sporty mamaa -> RE: "Izvale" naših muževa (2.8.2013 0:14:13)

Pričam večeras sa mužem oko poroda... Govorim mu kako se ni malo ne bojim poroda ali da me najviše strah šivanja i klistira. Ne znam kako ću podnijeti klistir jer ne volim da mi se čačka oko guze [sm=smiley9.gif] a on kaže meni ,, Ma šta, ko da je to nešto strašno, gurnu ti onu cijevčicu onda malo bući bući i gotovo" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]

A reko da i tebi malo bući bući ako nije strašno, e kaže ne može ja sam muškarac... [sm=smiley36.gif]

Bući, bući... Kao da je upitanju neki sok... Svašta [sm=jezicek.gif]

haha, a zar se radi klistir kod poroda? u mostaru u porodilistu odavno ne rade. vec godinama.

Vinetu -> RE: "Izvale" naših muževa (6.8.2013 21:54:08)

Ovo je izvala mog oca...
Pokupio on u apoteci neke letke, između ostalog i one o kontracepcijskim tabletama i kalendar mjesečnice. Pitam ga ja za taj kalendar šta je to?
- E, vidiš to je kalendar u koji upišeš kad si popio ovu tabletu protiv bolova (sa druge strane kalendara je reklama za te tablete). Samo šteta što nisu predvidjeli da se obilježi i vrijeme kad si je popio!

Ja se izvrnula od smijeha. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Za kontracepcijske tablete ga nisam ni smjela pitati. [sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: "Izvale" naših muževa (10.8.2013 22:34:06)

maloprije ja zovem mm
iz spavace on u dnevnom
i pitam ga jel mu treba laptop
kaze ne treba
i pitam ga jel bi donio meni
kaze on de prvo izadji iz kupatila pa cemo pricat
rekoh u spavacoj sam
kaze on ja mislio u kupatilu
rekoh laptop u kupatilu
kaze nista me ne bi iznenadilo [sm=smiley36.gif]

sara123 -> RE: "Izvale" naših muževa (31.8.2013 22:54:31)

Ispekla ja za ručak meso i dosta povrća... između ostalog bilo i tikvice izrezane na velike komade. Prinosim MM ručak, a on će: "Hmmm, nisam nikad jeo takvu krastavicu!"
[sm=smiley36.gif]

Donijela mi kona neki dan svežanj blitve iz njene bašte. Oprala žena list po list pa se one stabljike bijele. Unosim ja to u kuhinju i govorim mužu: "Vidi šta nam teta M. donese iz svoje bašte!", a on će na to: "Uhh, baš sam poželio mladog luka!"

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mala86 -> RE: "Izvale" naših muževa (7.11.2013 10:58:39)

mm ce sad biti kum treci put
i govori mu jedan momak neki dan a bas vas krenulo kaze mm-ajde i ti se zeni,bit cu i tebi,jos mi se niko nije razveo [sm=jezicek.gif]

niki83 -> RE: "Izvale" naših muževa (7.11.2013 11:14:43)

Tako kad se moja prijateljica udavala pitam je pa sto ti seka ne bude kuma, sto si bas njenog muza izabrala [sm=zmeden.gif]. Pa kaze bila je 2x i oba se braka raspala, pa ne bih da rizikujem [sm=smiley36.gif]

maja78 RR -> RE: "Izvale" naših muževa (27.3.2014 20:45:34)

danas smo A ostavili kuci na cuvanju kao malo kasljuca, i poslije posla mm otisao po njega u vrtic., jos onu veselu facu provirio u sobu i trazi ga pogledom. NAravno i djeca i uciteljica sa upitnicima nad glavom, kaze on ja se samo zabunio

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 34 [35] 36   Sljedeća stranica >   >>