RE: "Izvale" naših muževa (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

felix -> RE: "Izvale" naših muževa (14.4.2012 9:41:50)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Kod mene vagina ispušta čudne zvukove-kad mijenjamo razne poze[sm=smiley36.gif][sm=smiley9.gif]

i kod mene je ovo [sm=jezicek.gif] ne stalno al se zna desiti
galicija[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

M kao Mama -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 8:27:59)

Joj, sad vidjeh najavu na TV-u pa se sjetih, neki dan mi u salonu namještaja kad neki napucani bračni par, još iza njih dvoje po dva oblaka dima, teških mirisa, ja samo prođem, a moj H govori vidi onaj pjevač sa ženom, ja pogledam, ma Bogme ja nikakvog pjevača ne skontah, al rekoh hadj, ne pratim scenu vjerno, i kako se opet mimoiđosmo skontam ja dr. Reuf Karabeg, kažem mom, ma bolan kakav pjevač ono ti dr. Karabegi njegova žena Amela, ja kaže mislio onaj Kemo Hasić,

Lejla Ka -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 11:28:55)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Joj, sad vidjeh najavu na TV-u pa se sjetih, neki dan mi u salonu namještaja kad neki napucani bračni par, još iza njih dvoje po dva oblaka dima, teških mirisa, ja samo prođem, a moj H govori vidi onaj pjevač sa ženom, ja pogledam, ma Bogme ja nikakvog pjevača ne skontah, al rekoh hadj, ne pratim scenu vjerno, i kako se opet mimoiđosmo skontam ja dr. Reuf Karabeg, kažem mom, ma bolan kakav pjevač ono ti dr. Karabegi njegova žena Amela, ja kaže mislio onaj Kemo Hasić,

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

gvendolina -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 11:57:50)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif] jao kralja,nije ni cudo sto ih je pomjesao kad su im "frizure" iste [sm=smiley36.gif]

da ne bude zabune komentar se odnosi na Almin post,da neko ne pomisli na neke druge "frizure"[sm=jezicek.gif]

MAMA MA -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:06:05)

AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH,oplakah[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

M kao Mama -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:07:28)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH,oplakah[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

eto ti i moš mislit kako je meni, sa njim vakim živjeti, haaaaaaaaaaaaaa

MAMA MA -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:10:51)

Neznam kako ti je s njim živjeti ali mene su majke mi suze zalile,e čuj Kemo Hasić...[sm=smiley36.gif][sm=sad.gif]

Lejla Ka -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:15:17)

A sad, da se ne smijemo čovjeku bez veze kad je imao pravo:

Osoba A:

[img]http://img405.imageshack.us/img405/7751/27626235.jpg[/img]

Osoba B

[img]http://img205.imageshack.us/img205/6561/kemalhasic.jpg[/img]

Eto, hajd recite koja osoba je Kemal Hasić [sm=jezicek.gif]

M kao Mama -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:18:38)

de boja Lejla ja bih obojicu u po noći prepoznala, još pa i po mraku, prvi dr. a drugi picopjevac, hahahahaha

M kao Mama -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:20:22)

A, inače kada sam se udala kažu meni ima iznad mene nekoliko kuća jedna Belma, kažu ista ti, i stvarno naiđe ženska, ista ja, ma ko da smo bliznakinje, ista kosa, boja, frizura, s leđa, ma ja bim mislila da sam ja, i jedan dan moj čojek stane Belmi na A. Polju mislio da sam ja,

tako što se tiče Karabega i Hasića, ništa čudno, hahaha

Lejla Ka -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:22:25)

de boja Lejla ja bih obojicu u po noći prepoznala, još pa i po mraku, prvi dr. a drugi picopjevac, hahahahaha

Ako ne pratiš scenu [sm=jezicek.gif], onda sigurno pratiš rad dr. Karabega [sm=smiley36.gif]

Iskreno, koliko muškarci ne vide detalje već cjelinu potpuno mi je razumljivo da ih je zamjenio. Nisu oni kao mi žene da zagledamo svaku bubuljicu [sm=jezicek.gif]

MAMA MA -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:23:51)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

A sad, da se ne smijemo čovjeku bez veze kad je imao pravo:

Osoba A:

[img]http://img405.imageshack.us/img405/7751/27626235.jpg[/img]

Osoba B

[img]http://img205.imageshack.us/img205/6561/kemalhasic.jpg[/img]

Eto, hajd recite koja osoba je Kemal Hasić [sm=jezicek.gif]

E jesi legenda...Majke mi pučiće mi trbusnjaci od smijeha,pa nemogu vise....[sm=sad.gif]
Ima sličnosti,razumijem čovjeka u potpunosti..hahahahhahahahahahahahha[sm=sad.gif][sm=smiley36.gif]

M kao Mama -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:25:04)

Pa vidi u keme obrva korigovani, a vidi u dr. onako natural, e jeste stvarno neozbiljne, hahahahaha

Nedi -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 12:28:13)

I meni su isti[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

gvendolina -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 13:14:12)

Pa vidi u keme obrva korigovani, a vidi u dr. onako natural, e jeste stvarno neozbiljne, hahahahaha

e pa bas bi zbog ovoga svako i pomislio da je dr ovaj "korigovani"[sm=jezicek.gif] ali nejse,smao mi sega kako ga tm nije prepoznao,pa zar on ne prati bh reprezentaciju jer je karabeg na svim utakmicama[sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 13:26:05)

Alma zezas covjeka isti(zanemari -3 dioptiju bez naocara[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image])

Lejla Ka -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 13:27:48)

Samo se vi zezajte, kad bi se dr napuderisao i sredio obrve bio bi isti, samo malko stariji. I Kemo bi se zijanio kad bi ga vidio [sm=jezicek.gif]

M kao Mama -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 15:18:25)

IZVORNA PORUKA: gvendolina

e pa bas bi zbog ovoga svako i pomislio da je dr ovaj "korigovani"[sm=jezicek.gif] ali nejse,smao mi sega kako ga tm nije prepoznao,pa zar on ne prati bh reprezentaciju jer je karabeg na svim utakmicama[sm=smiley36.gif]

ma, šuti sreća pa su muški, da su kakve žemskepjevaljke ne bi mi bilo jednostavno, hahahahahah

DM -> RE: "Izvale" naših muževa (19.4.2012 20:10:02)

"Šaltam" ja kanale i prebacih na tvsa-kad gosti-Kemal Hasić i Reuf Karabeg[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: "Izvale" naših muževa (20.4.2012 11:46:21)

IZVORNA PORUKA: doublemum

"Šaltam" ja kanale i prebacih na tvsa-kad gosti-Kemal Hasić i Reuf Karabeg[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Zajedno? Ma zezaš se [sm=jezicek.gif]

DM -> RE: "Izvale" naših muževa (20.4.2012 11:54:58)

Pa ja napisah sinoć odmah-mislim pogledaće neko, avi[sm=smiley13.gif]
Helem voditelj emisije Zaim Poturić, gosti njih dvojica i još neki dr ćelav(šou)[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: "Izvale" naših muževa (20.4.2012 12:01:57)

Ja ne zna je li ovo izvala ili nije la hajd eto
sinoć se mi pripremili da se keksamo[sm=smiley36.gif] i ode on do kupatila da donese khm, khm, kad ide i kaže pa prazna kutija[sm=zmeden.gif]
A kupili novu i ni otvorili nismo i namasad milion upitnika iznad gčlave-mislimo garant je dijete uzelo i već ga vidimo u školi sa istim i pitanjemučiteljici a šta je to[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
i onda moj hairlija nađe tu novu kutiju, ova je bila neka od prije-trebam li pistai je li mi bilo i do čega poslije[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: "Izvale" naših muževa (20.4.2012 12:03:06)

Pa ja napisah sinoć odmah-mislim pogledaće neko, avi[sm=smiley13.gif]
Helem voditelj emisije Zaim Poturić, gosti njih dvojica i još neki dr ćelav(šou)[sm=smiley36.gif]

a ni zaimu nije mane što se kose tiče[sm=jezicek.gif]

DM -> RE: "Izvale" naših muževa (20.4.2012 12:04:36)

Pa i navela sam zbog kose[sm=smiley36.gif]
a čini mi se da je i on nešto u tom folu spomenuo[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: "Izvale" naših muževa (20.4.2012 12:07:15)

Mi u subotu bili na vjenčanju...
uži krug prijtelja...
moj muž kum...

kad stadiše da ih zajedno slikaju dovale se smijati...
i kum i mladoženja istih frizura...kaže im ona porfeionlani fotograf ''jeste se to dogvorili''[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>