Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zbog uklještenja nekog živca ginić mi rekla da pijem B kompelks , i tako ja moram 2x 1 na dan i očigledno mi nešto stomak ne reaguje baš najbolje na tablete, em su me uvatile mučnine em imam gasove, tačnije tornada. I tako me uhvati da se jedva suzdržim i istrpim no jutros / danas stvarno nisam mogla više istrpiti i odgulim ja onako pravo pred svojim dragim a on na to gleda u mene kao da ga svo zlo ovog svijeta snašlo i reče : ,, Ženo, zvuk Harli Dejvidsona je mila majka za tebe "
Zbog uklještenja nekog živca ginić mi rekla da pijem B kompelks , i tako ja moram 2x 1 na dan i očigledno mi nešto stomak ne reaguje baš najbolje na tablete, em su me uvatile mučnine em imam gasove, tačnije tornada. I tako me uhvati da se jedva suzdržim i istrpim no jutros / danas stvarno nisam mogla više istrpiti i odgulim ja onako pravo pred svojim dragim a on na to gleda u mene kao da ga svo zlo ovog svijeta snašlo i reče : ,, Ženo, zvuk Harli Dejvidsona je mila majka za tebe "
Hhahahhah dobar je...Baš me nasmija....Mogu misliti pogleda i reakcije tm.....
Odveli MM i ja prvi put Maka na farmu. MM objašnjava Maku kako na farmi živi veliki broj životinja. Krave daju mlijeko, koke nose jaja, mačke love miševe, tu su i zeke. Pita Mak:"A šta rade zeke?" Kaže MM:" Hm...pa...ne znam...,Sine, ...valjda ih neko jede!"
Imamo mi malu macu, mislim nije mala , sad će joj u aprilu godina dana ali je nekako zaostala u razvoju i ne raste baš najbolje. I sad kako je sezona parenja mačaka vrti se neki komšijski mačak oko nje a ja onako gledam kroz prozor i sva zabrinuta komentarišem , obraćam se mužu,, Joj, pa vidi je, pa ona onako mala, mlada, sitna , ajooj... pa kako će ona sa onim mačorom , pa još je mlada,uh... "
A moj muž na to : ,, A ti draga ko da ćeru udaješ , ko da nam ćera ode u život pa se tu sikiraš "
Neku noc se mm i ja zapricali o trudnoci (kasnila mi je menstruacija pa sam ja mislila da cemo dobiti jos jednu bebu), i tako mu ja govorim da sam mozda trudna, a on opet govori kako to ne mora da znaci bla, bla, bla... i tako se mi poceli prepucavati, kad on meni upo frke: "kako ces biti trudna kad nisi dobila?!"
Pričam večeras sa mužem oko poroda... Govorim mu kako se ni malo ne bojim poroda ali da me najviše strah šivanja i klistira. Ne znam kako ću podnijeti klistir jer ne volim da mi se čačka oko guze a on kaže meni ,, Ma šta, ko da je to nešto strašno, gurnu ti onu cijevčicu onda malo bući bući i gotovo"
A reko da i tebi malo bući bući ako nije strašno, e kaže ne može ja sam muškarac...
Bući, bući... Kao da je upitanju neki sok... Svašta
Ismijah se, šega su stvarno. Čuj Harley Davidson. Moj za to ima izraz tornado. A ja vazda imam objašnjenje sa zdravstvenog aspekta, kako je to zdravo, znači da crijeva dobro rade itd.
IZVORNA PORUKA: Vinetu Ispekla ja za ručak meso i dosta povrća... između ostalog bilo i tikvice izrezane na velike komade. Prinosim MM ručak, a on će: "Hmmm, nisam nikad jeo takvu krastavicu!"
Donijela mi kona neki dan svežanj blitve iz njene bašte. Oprala žena list po list pa se one stabljike bijele. Unosim ja to u kuhinju i govorim mužu: "Vidi šta nam teta M. donese iz svoje bašte!", a on će na to: "Uhh, baš sam poželio mladog luka!"
Pričam večeras sa mužem oko poroda... Govorim mu kako se ni malo ne bojim poroda ali da me najviše strah šivanja i klistira. Ne znam kako ću podnijeti klistir jer ne volim da mi se čačka oko guze a on kaže meni ,, Ma šta, ko da je to nešto strašno, gurnu ti onu cijevčicu onda malo bući bući i gotovo"
A reko da i tebi malo bući bući ako nije strašno, e kaže ne može ja sam muškarac...
Bući, bući... Kao da je upitanju neki sok... Svašta
haha, a zar se radi klistir kod poroda? u mostaru u porodilistu odavno ne rade. vec godinama.
Ovo je izvala mog oca... Pokupio on u apoteci neke letke, između ostalog i one o kontracepcijskim tabletama i kalendar mjesečnice. Pitam ga ja za taj kalendar šta je to? - E, vidiš to je kalendar u koji upišeš kad si popio ovu tabletu protiv bolova (sa druge strane kalendara je reklama za te tablete). Samo šteta što nisu predvidjeli da se obilježi i vrijeme kad si je popio!
Ja se izvrnula od smijeha. Za kontracepcijske tablete ga nisam ni smjela pitati.
maloprije ja zovem mm iz spavace on u dnevnom i pitam ga jel mu treba laptop kaze ne treba i pitam ga jel bi donio meni kaze on de prvo izadji iz kupatila pa cemo pricat rekoh u spavacoj sam kaze on ja mislio u kupatilu rekoh laptop u kupatilu kaze nista me ne bi iznenadilo
Donijela mi kona neki dan svežanj blitve iz njene bašte. Oprala žena list po list pa se one stabljike bijele. Unosim ja to u kuhinju i govorim mužu: "Vidi šta nam teta M. donese iz svoje bašte!", a on će na to: "Uhh, baš sam poželio mladog luka!"
mm ce sad biti kum treci put i govori mu jedan momak neki dan a bas vas krenulo kaze mm-ajde i ti se zeni,bit cu i tebi,jos mi se niko nije razveo
< Poruku je uredio mala86 -- 7.11.2013 11:03:28 >
danas smo A ostavili kuci na cuvanju kao malo kasljuca, i poslije posla mm otisao po njega u vrtic., jos onu veselu facu provirio u sobu i trazi ga pogledom. NAravno i djeca i uciteljica sa upitnicima nad glavom, kaze on ja se samo zabunio