ksena -> RE: Izdajalice??? (29.7.2012 8:08:33)
|
IZVORNA PORUKA: dorina riza pozdrav drage mame :) može li mi neka odgovoriti koliko se bočica za pohranu mlijeka dobije prilikom kupovine izdajalice i da li postoji mogućnost dodatne kupovine bočica..jer MORAM 10-to mjesečnog dječaka koji jos uvijek doji da ostavim na pet dana, a bilo bi mi jako zao da izgubim mlijeko, pa sam mislila da mu ostavim da ima ujutru i navečer mlijeko a ostalo regularno čvrsta hrana, uopšte ne znam kako ću to izvesti..pa molim za pomoć! draga, ja ti nisam strucnjak za izdajanje, ali cu ti, dok neko iskusniji ne naidje,napisati sta ja znam o tome. Dakle, uz Aventovu izdajalicu dobijes dvije flasice, pa pretpostavljam da i uz izdajalice drugih proizvodjaca dodju dvije[sm=smiley36.gif]. Flasice koje dodju uz izdajalicu su, valjda, obicne flasice. Znaci mozes npr. kupiti Aventovu i jos pet flasica (barem mislim da je tako),. Citajuci po netu zakljucila sam da zene se izmuzaju i to mlijeko stavljaju u zamrzivac, jer moze dugo stajati bez da izgubi ista hranjivih materija. Zato mislim da tebi dodatne flasice i ne trebaju. Dakle, izmuzes, stavis u zamrzivac, otopis kad je vrijeme papati. Ukoliko sam pogrijesila u necemu neko ce me vec ispraviti [sm=jezicek.gif] u svakom slucaju nadam se da sam pomogla, i sretan put [sm=bravo.gif]
|
|
|
|