Emina* -> RE: Izdajalice??? (29.7.2008 17:04:38)
|
IZVORNA PORUKA: aazra vidjala sam i te "chiccove" jesu li dobre? To jest imaju li malu rupicu da bebu ne odbiju od sike? Azra, za chiccovu sam ja bar cula da nije nesto posebno, mada je neki i hvale, ali se nadam da ce se naci neko i odgovoriti ti na pitanje o chiccovoj pumpicii.. Ja sam cula da nije nesto skupa, a mislim da ju je kana koristila, i da je rekla da je njoj super posluzila... Nadam se da ce ti se ona javiti (ako ja nisam pogrijesila).. Za rupice ne znam, samo znam da su nama patronazne govorile na vjezbama da je avent jedini koji ima tako malene rupice na cuci, i da se beba zaista mora potruditi, tako da ne odustaje od sike... Ja sam imala takav slucaj... Maleni je bio na Kosevu (na pedijatriji), i davala sam mu adaptirano kad se vratio na tu aventovu br 1, i dan danas doji (nije odustao od sike).... A zaova je koristila nukove cuce i flasice, i eno neki dan je prestala dojiti.... Maleni joj nece da vuce, zato sto je navikao da curi mlijeko (kod nukovih je veci otvor).... Izgleda da i ta nukova nije losa, kao sto jedna od vas rece, sam aregulise intenzitet i jacinu izdajanja, koliko sam shvatila. U kombinaciji s kojim flasicama se koristi ta "nukova"? Nukova ti se koristi sa nukovim flasicama... Sad ne znam na koju nukovu mislis, jer ima ona "stara verzija" i novija (nesto plavo ima na sebi)... Ovu noviju je imala moja prijateljica, i pukla joj je nakon mjesec dana koristenja (beba nije htjela da doji tako da je ona izdajala)..... Ja sam joj preporucila avent, i kupila ju je, i vjeruj mi da je prezadovoljna... Kod mene je isto avent.... Ali bih ti savjetovala, ne uzimaj ako ti nije potrabna..... Sacekaj neko vrijeme, kad se porodis, mozda kod tebe bebi bude pravi mali sisac, pa ti pumpica i nece trebati.... Meni je trebala jer sam morala izvlaciti mlijeko dok mi je malac bio na Kosevu.... Ali nema potrebe da dajes pare uzalud, sacekaj pa vidi da li ti zaista treba.......
|
|
|
|