malena sharena
|
IZVORNA PORUKA: Anidae Da me neko ne shvati pogresno, nisam protiv toga da zene rade, i sama cu vjerovatno jednog dana poceti raditi jer ne planiram citav zivot biti domacica, ali zelim reci to u vezi "svog dinara" da covjek sto vise ima (para) ima i vece prohtjeve... Mi hvala Bogu imamo krov nad glavom, auto nam ne treba jer sve nam je blizu, a ima i prevoz po gradu za male pare, namjestaj smo se takodje skucili prije djeteta, tako da ja licno npr. i da imam platu potrosila bi je na neku sminku, garderobu, djetetu bi kupovala tantavice i sl. i ja licno mislim da meni radi toga ne vrijedi ostaviti dijete nekom na cuvanje, da ga ne gledam dok odrasta ako ne moram, tj. da bi imala malo luksuza u zivotu... Naravno, postoje izuzeci, gdje ljudi nemaju kucu pa se od jedne plate mora platiti kirija i sl. ili neki drugi uslovi gdje je zena prinudjena da radi, i tu zena zasluzuje svaku pohvalu od mene evo prve, ali opet kazem, ostavljati dijete nekome samo da bi imale malo vise luksuza to je meni haos... Ja sam ludila za tudjom djecom, cuvala ih svijetu dzabe, a mogu misliti tek svoje kad budem imala Kao nekadasnja biznis vumen, a sada uglavnim sretna, a ponekad na rubu ocaja kucanica , ovo moram potpisati. Osim zadnje recenice, nikad nisam nesto voljela djecu, bar dok ne narastu toliko da znaju govoriti .