Anidae
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Anidaee divan ti je muž, takav je i moj, sve bi mi dao al ja ipak volim da imam svoje.... nekako sam rahatnija a i ove situacije s teme PROBLEMI U BRAKU samo potvrđuju moju tezu da je ipak (ukoliko se može naravno) svoj dinar zakon, ne daj Bože nečeg Slazem se u potpunosti s tobom, i opet kazem, da iz bilo kojeg ralozga moram raditi, radila bi, npr. i prije svega ustvari da mi je muz drukciji vjeruj cupala bi se nogama i rukama iz ovoga jer nebi nikad da mi neko broji zalogaj ili prigovara... Osim toga, nikad u zivotu mi nije rekao radi ili ne radi, rekao je AKO POZELIS raditi radi a ako ne ja cu obezbjediti, i vjeruj, uvijek se snasao... Mi nemamo ni upola kao drugi ljudi ali nikad nema da nema za osnovno, uvijek se znaju prioriteti... Dakle, nemamo onaj klasicni,da kazem seljacki odnos, muz radi a zena slusa, ali pobogu, imam obraza, ako sam tu vec kuci, da poradim, skuham i operem, i kazem opet, sav taj moj posao traje 3-4 sata, ostalo vrijeme opet odmaram Naravno, to ce sad vrijeme ubrzo bebica popuniti akobogda Uz to, naravno, imamo i svoju raju i jedan dio rodbine koji obilazimo i nije uopste monotono, samo sebi treba osmisliti vrijeme... ispijanje kafa i hodanje po gradu ne volimo nijedno ali smo zato putovali po Bosni i nasli svoj ceif u tome... a nekad uzivamo u filmu i kokicama ispred TV-a i niko sretniji od nas, a kokice 0,5 KM kesica a meni to cas posla napraviti