Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 13:48:32
meme27
i ja sam sada trenutno kucanica cuvam svoje dijete i sada eto pocela sam da pazim samu sebe
pazim na ishranu na svoje tijelo treniram i njegujem svoju dusu i tijelo imam vremena pa mi je cilj da budem zdrava i peepa svome muzu a i sebi a naravno dok se sredim smanjim kilazu e onda cu da krenem na stimulaciju inteligancije sasvim ponosna i zadovoljna kucanica!
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 14:03:07
dana3
ja moram da s ejavim na temu kad je neki tu. ja nisam kucanica ja sam sta sam?? kad ne brojis nas ove sto cemo na posao poslije 12 mjeseci ili 6.ako mi muz posatne clan kakav u vladi prestajem da radim
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 14:55:44
lamama
evo još jedne kućanice , uskoro završavam faks i nadam se da ću naći posao.
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 17:56:29
emy24
eh evo vam jos jedne kucanice Ovako radila sam tri godine,pa sam zatrudnila,pa otisla na bolovanje sa tri mjeseca trudnoce i bila na bolovanju sve dok mi malac nije napunijo 11mjeseci,firma u kojoj sam radila daje godinu porodiljskog,sada sam samo obicna kucanica ali ne zalim se,bar mi dijete odrasta uz mene ...muz radi za oboje,a ja ovako kad malca uspavam jedva cekam na forum
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 19.6.2009 18:18:58
Schecherlemica
Evo i ja da se prijavim... Sretna i kucanica!!! Zavrsila fax,trazila posao,nisam nasla... Onda smo odlucili da zelimo bebicu i zelja nam se ostvarila. Posao ce pricekati,sada uzivamo u najljepsem periodu naseg zivota i ljencarimo. Dragi radi za oboje,dusa... Eto...
RE: Sretne kućanice prebrojmo se :-) 20.6.2009 10:16:45
bebana27
i ja sam vam sretna kucanica koja uvijek nesto raducka po kuci
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem