Elmasa -> RE: Anksioznost?? (2.12.2010 15:08:43)
|
AnZa, dobar ti je prijedlog :D :) al bolje dernek i recimo palacinke nego kafa :) dosta nam je price :) ee fkt bi to bilo super...ja sam vec vizualizirala :) Ja vas puno puno pozdravljam i saljem svakoj jedan veliki zagrljaj! AnZa, nekako i ide uz nas da nas vrijeme deprimira...meni je jos gora ova kisa od snijega...nama sunce stalno treba jer smo turobne :D ali ja recimo, pocnem uzivati i u ovom vremenu...recimo gledam Simpsonove, cijelu sezonu stavim :D ili se druzim sa smijesnim ljudima, i odmah eto sunca :) obaveze i ostale stvari, jednostavno kazem sebi ''ma daj, nista se ne ''mora'', zato se opusti, ne forsiraj se'' nova_, kako si mi ti? ma ne razmisljaj tako uopste....ad ti pomaze, ali izbaci tu misao da ti samo on pomaze...pomazes i ti sebi sama itekako...nemoj se kaniti, vec cim prije otidji...cisto da ne produzavas sebi agoniju u glavi i da se ne opterecujes... koka i po, veliki pozdrav i tebi...i tvoji me postovi uvijek ali uvijek ohrabre.... a ja....ja sam dobro...vise manje....naravno, govorila sam vam za bolni prekid sa deckom...idem i psihologu, prijatelji mi dosta pomazu...zalim zbog mnogo stvari, sto sam sebi pozvolila da se tako reci ponizim toliko, da mu bukvalno stvorim sliku da cu umrijeti bez njega sto je isto naravno povezano sa mojom anksioznoscu...znam da me razumijete.... to je nesto slikovito ovako : kao da je on bio moja terapija i antidepresiv ( tako sam stvorila u glavi ), i kad me napustio, kao da sam izgubila sve to....strah, ocaj, sve me treslo...mislila sam umirem, necu prezivjeti.... naravno, jos se uhvatim da razmisljam...ali ne dam se!!!! teske su to situacije, i naravno znam da ima gorih....ali mene je to jako potreslo i pogorsalo sve... da sam ja jaka i stabilna , a ne slaba i prestravljena svojim stanjem, poslala bih ga u neku stvar! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] i samo hladno nastavila dalje! al eto...nisam...pa idem malo tezim putem.... ljubim vas sve....i pozdravljam i sve ostale koje nisam u ovom postu spomenula.... puno, puno!!!
|
|
|
|