Strijelac79 -> RE: Anksioznost? (14.6.2010 22:27:25)
|
Anidae nisam odustala,to je završeno,njih briga je li čovjeku to dovoljno,sad su godišnji pa možda opte imam pravo d septembra.Inače ti ljudi sa terapije su super,nešto smo kao liječeni alkoholičari,jedni druge zovemo viđamo,podupiremo,ja ne mogu vani pa me oni kući posjećuju,a dok je terapija trajala pila sam i kafe sa njima pa ako dobijem NP ,oni me podignu,govore diši,diši znaš već kako trba predisati,ili ja nekog drugog podižem a sve nepoznati muškarci i žene .Na prve tri seanse sam šutila,stidila se i išli su mi na živce a na četvrtoj sam plakala ,plakala a psiholog je šutio i pusti njih da oni pričaju,da me oni savjetuju i utješe tu sam prelomila.Tara vidim da si bolje,da učiš,svaka čast,završi taj faks pa makar,u inat samoj sebi,reci mi šta je to deral????Ja sam proćitala sve vaše postove od poćetka,vi ste sve napredovale ja to vidim.Anidae kad dođe beba nikd više nećeš biti usamljena,vidjet ćeš,proradit će ti hormon sreće,kad stave ti bebu na prsa a još je pupč.vrpcom vezano za tebe nema veće sreće.I kad se kući vratiš sa bebom,puna ti je kuća,umor,razonoda,zaboravit ćeš anksioznost.Tako brzo odrastu i postanu ljudi.Može li mi nova odgovoriti koliko dugo pije ad pa je došlo do ovakvog poboljšanja?
|
|
|
|