taraG
|
Drage sve nove i ti AnzA! Ja imam isti problem kao ti, vec sam pisala o tome, te sulude crne misli me izludjuju i zaboli me zeludac od sikirancije nakon toga! Ja sam malo ranije otisla psihjatru, ali vec me bio hvatao strah gdje god krenem, ali sam mu se suprostavljala i ipak isla! Psihijatar mi je rekao nesamostalnost, razni prikriveni osjecaji itd. kao i kod vecine! Bolje mi je hB nego tada, ali i dalje imam krize! Ja sam pila samo rivotril za smirenje oko 2mj., ali sada mi je rekao da se skidam i sa njega, osim kada me uhvati da popijem! Ja se nadam da ce aBd biti bolje, valjda! Kao sto koka i po kaze, ja uvijek gledam obrnuto! Casa je poluprazna, poslije sunca dodje kisa i tako, i onda me uhvati strah! Sto se tice one moje situcije, dosao je i zaplet! Prevarila momka, rekla mu, ostavio me! Eto! Sada ne znam kako cu i kuda bez njega nakon 4 god., ali ne znam ni da li mi je zao! Svdio mi se nekako taj drugi momak, ali to je mozda i prolazno, ne znam ga dobro! Boli me dusa sto sam momka povrijedila na ovaj nacin, boli me sto njega toliko boli! Sto cu nakon toliko duge veze pred citavom njegovom porodicom i prijateljima ispasti kurva, a toliko sam se dugo trudila! Sto ce sve sto je bilo dobro, pasti u sijenku ovoga sto sam napravila! Ali nisam mogla raskinuti, kada bi mi nakon toga poslao poruku da se pomirimo i da mu je tesko, ja bih pristala! Kao da sam racunala podsvjesno da ce na ovaj nacin me zamrziti i necu imati priliku da se vratim, a da ne znam sta osjecam! Znam da sam pogrijesila, to se sve desilo veceras, vidjecu sta cu i kako cu sutra! Pusa cure, drzite se, ljubimmm!
|