lajlac -> RE: Anksioznost?? (24.1.2014 20:36:47)
|
Drage moje ako vec posjecujete psihologa, savjetujem da to bude psiholog usmjeren na jedan odredjeni pravac djelovanja. Za nase stanje se preporucuje kognitivno-bihevioralni terapeut, a vjerujem da svi koji idete kod psihologa su upravo ti terapeuti. Ja jesam psihologinja, ali sam vise usmjerena na edukativnu psihologiju, tj. rad u skoli. Naravno da znam mnogo toga, tu sam da pomognem, ali nisam strucnjak na polju klinicke psihologije, a to je sasvim nesto drugo. Upravo su klinicki psiholozi ti koji rade s osoboma koje manifestuju odredjene poteskoce tipa anksioznosti, depresije, OKP-a. Sve tehnike koje navodi moja draga KOKA su prepoznatljive i dobro znane tehnike strucnjaka - psihoterapeuta. Ukoliko vidite da vasi psiholozi primjenjuju ovakve i slicne tehnike, znajte zasigurno da su prosli edukaciju gore navedenog pravca. Po mom misljenju, ovaj pravac je najbolji i daje najbrze i najdugorocnije rezultate. Slusajte svoje terapeute, vjerujte u njih i sve ce biti bas kako treba. Meni sve ovo teze pada, jer mnogo toga znam...a sve je to u mojoj glavi + anksioznost = KATASTROFA![sm=smiley36.gif] LJubim vas sve...i slusajte KoKU i PO, iako nije psiholog, zna mnogo, pristup joj je ljudski, topao, iskren i prijateljski...a to ce vam vise pomoci od bilo cega. To vam mogu posvjedociti mnogo od nas.
|
|
|
|