jana mk -> RE: Anksioznost?? (27.7.2013 3:48:55)
|
Kolegiiiiiiiii kako je disete li?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],svakog dana mi se pridajemo kako vidim ,postali smo ko akcionersko udruzenje jbt [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],pozdravljam sve nove clanice i stare naravno,za nove cisto nekoliko reci o meni da se pretstavim ,drage moje nove kolege ja sam vam ovde stari borac, pa moglo bi se reci i da sam iz preve postave naseg udruzenja,4 pune godine teska borba,uspone padove svega je bilo,jedno resim drugo dodje ,AD uvek uz mene i nikako kraja na vidiku,sve sam prosla i nekih se strahova skroz resila ,ali kad je dosao onaj proces s crnjacima i mislima da cu da se roknem i da lezim budna i osluskujem sebe dal mi se glasovi javljaju e tu je bio vrh ,strah od depresiju koju sam navukla i imam je josuvjek iako pijem AD ,strah od sizofreniju i strah od toga da cu se nedao bog roknuti, nikako nemogu da resim ,inace sam borac trudim se druzim se izlazim puno setam cak i kad mi nije do toga ja izadjem ,ali eto nikako da izvadim to iz glavu sta bi bilo kad bi bilo ....eto to sam ja ukratko ....malo sam se raspisala ali odavno nisam bila ovde pa mi oprostite...sve vas ljubim i one moje stare heroine gde ste Lajlaccccc,BMW ,ma ima nas mali milion hahahha
|
|
|
|