|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
5.3.2012 23:07:14   
BlackMagicWoman
jesam i ja sad u raji, lajlac, pa me castis nadimcima ? user posted image user posted image user posted image ... jbga, meni je licno zao kada cujem da je neko izgubio zelju za tim, jaako smo mlad ei ne vidim razloga da ne uzivam u tome do zadnjeg dana, pa i mrtva user posted image user posted image ...
da se pohvalim da sam, nakon neke mozda 4 godine ovog sranja, prvi put bila kod psihologa ... malo mi je to ono samopouzdanje oborilo, jer nisam sama uspjela, ali jbga, sto se mora nije tesko ... jednom sedmicno cu ici na razgovor, pa cemo vidjeti gdje je zapelo, da odapnemo user posted image user posted image user posted image ... pusaaa

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4026
5.3.2012 23:53:10   
brinetyca
A mo-girl:) jeste,tako je:) tako i trebas razmisljat, ja nazalost ne razmisljam uvijek tako, ja sam ovo sve pre pre previse ozbiljno shvatila. ma vjerujem da ti se mantalo najvise od guzve, grad je sad prepun od kad je ugrijalo :) znas mostarce..ko zmije odma vani.... a b.m.woman* pa to si nam bila kod psihologa user posted image user posted image nek si se odlučila na to, to je pametan potez, ja mislim da cu i ja otic ubrzo..iako nisma nikada dosad bila, tako me je tesko netjerat:(( al svakako mislim da covjek moze pomoc, pogotovo psihoterapijama. reci nam,pisi svoje dozivljaje:) da znam dal i ja da idem..i sto ti je rekao na tvoje izlaske(s nekim) to me zanima:) eto draga user posted image user posted image

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 4027
6.3.2012 0:17:54   
blur 77
Prvo da pozelim dobrodoslicu novim drugaricama, jos jednoj Jani i Propolisu. Propolis, zbog tebe pisem ovako kasno, pola spavam, ali hocu da ti kazem da nas ima vise sa tim uzasnim mislima i ne grijesis ako kazes da je to najtezi dio ovog stanja. Bas kao sto opisujes u svom prvom postu, e tako je i meni bilo u trudnoci, cim cujem da je neko nesto uradio , odmah ogromni strah da i meni tako ne dodje, ma i sad kad cujem sva se najezim. Sto je jednom rekla Malena sharena, vise ja mislim i analiziram zasto su to uradili nego li njihovi najblizi. Moras znati da su zene u trudnoci i poslije poroda jos osjetljivije, zato ti se mozda i javljaju bas sad takve misli. Ja sam ih se rijesila ne obracajuci paznju na njih, kad ti dodju, samo reci to je od stresa i svaki put tako i da vidis kako podviju rep.
Magic user posted image user posted image user posted image , javljaj detalje, pa to je divnooooo

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4028
6.3.2012 9:29:31   
lajlac
Nek si se javila Blur!!!user posted image Svasta smo nesto postavljali za teme, ja, Mogirl i BMW!!! Ima da se izjasnis po svim pitanjima, a vidim sex i nije najbolje prosao...user posted image Veliki pozdrav!!!
Eh, ja bih postavila novu temu: Vase najvece zelje i snovi...Znam da je s ovim stanjem sve poruseno, ja se nekad bojim sto nemam puno snova, nekih silnih zelja, mozda sam ih i prije imala, sada su negdje zakopane duboko...Kad bi me neko pitao, ne znam sta bih mu odgovorila. Imam strah od letenja, pa me to malo koci, ali to sam oduvijek imala. Nemam nekih konkretnih zelja...Mislim da je to jako lose. Nekako razmisljam o braku, djeci, isto ko da mi je to daleko, bojim se da ne izgubim s tim i ovo malo mira sto imam. Posjeta nekoj zemlji uvijek dolazi u obzir, ali ni tu ne vidim neku draz, jer sam ranije dosta putovala, zavrsila faks, jedino mozda posao, voljela bih da radim u skoli...i da su ljudi oko mene sretni. To je moja zelja...jao i nista drugo. Grozno

Lajla

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4029
6.3.2012 9:58:02   
dana123
E lajlac što se tiče sexa više mi se neda nego dauser posted image .A super ti je tema.Evo moje želje su naravno da svi oko mene budu sretni i zdravi.Već sam pričala da sam se udala sa 17 g.i rodila sa 18 prvo dijete,pa sa 21 drugo dijete i stalno sam se baćkala sa dijecom, kad su malo porasli počela me hvatati želja da se zaposlim jer mi kuće bilo preko glave.I tako ja sa 27g. završim tečaj za njegovateljice to mi je bilo najbolje doba druženje sa ljudima poznanstva ma nemogu vam opisat kako sam se osjećala ispunjeno.Nakon tečaja se zaposlim ma niko sretniji od mene imala sam osjećaj da sam tek tad počela živjeti.E onda neplanirana trudnoća e tada počima moje nezadovoljstvo i naravno ode moja sloboda opet se vraćam na staro kuća dijeca i to me ubijalo.Evo sad kažem neka svega samo nek su oni živi i zdravi.Evo sad opet imam tu jaku želju dosta mi je kuće,kuhanja i pranja želim kroz posao se družit sa ljudima,želim malo slobode,a ne stalno mama ovo,mama ono to nekada ubija. Možda sam sebična kad tražim svoju slobodu nemislim na to sad da zapostavim svoju dijecu ma ja njih volim od svega najviše,ali malo svoga mira da mogu s mirom otić na kavu,u kupovinu.Eto to su moje želje.user posted image

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 4030
6.3.2012 10:11:17   
dana123
Dobro došla propolis nasmijah se sa onim što ako koplegici opalim šamaruser posted image user posted image .
Ma evo da ti kažem udaraj kontru na te svoje misli ,reci ja neću da to uradim, niti ću ikad uradit stalno pnavljaj,nek se mozak navikne i na pozitivno pa ćeš vidjet da će biti bolje.Strah će pomalo nestajat.I ovo što rabi kaže probaj sa molitvom meni to jako pomažeuser posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4031
6.3.2012 11:38:16   
biba26
Heh želje, ja ih imam baš ono puno, puno, želim zaposlenje za sebe, za svog partnera, želim se udat i rodit djecu, želim zdravlje roditeljima, sestri, želim zdravlje i veselje svim mojim dragim ljudima... e sad mene nešto drugo muči, sigurno niti jedna do sad nije imala ovakav slučaj: kako spavam uz radio, tj. svira mi cijelu noć, sinoć se u toku noći probudim pa svira pjesma "neke stvari srce sluti", probudim se tako i prije nekoliko noći i ista ta pjesma svira, pa prije tjedan-dva ista, to me baš uznemirilo, pa razmišljam i premišljam šta sad to znači, jel to znak za šta ili koji vrag?? možda mi mozak preopterećenuser posted image , pomagajte

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4032
6.3.2012 11:47:09   
Aminna
evo da se i ja danas pohvalim kako sam loshe da neznam gdje se nalazim. ustala sam iz kreveta krenula da skuvam kafu kad imam osjecaj kao da je nikad u svom stanu nisam kuhala. dosla na poso kao da nisam nikad ovjde radila a radim vec 6 godina. mozak gori neka cudna glavobolja a za odsutnost od zivota i da nepricam!!!!! eto da se pozalim mada netreba da se zali ali sta ces.... nadam se da ste svi ok!

pusa svima

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 4033
6.3.2012 12:00:13   
nadez
evo i mene da pozelimdobrodoslicu na novi clanovi,nekad bolje nekad lose probam ignorirati te moje fizicki simptome i sta manje mislim na njih idem redovno na kontrola i da vam se pohvalim osetila sam bebu bas ljepo,pokusavam izlaziti sto vise od kuci borim se i nadam se da ce biti sve u redu pozdrav do svi ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4034
6.3.2012 12:08:02   
nadez
evo i mene prvo da pozelim dobrodoslicu na novi clanovi,ja sam nekad bolje nekad lose guram nekako da vam se pohvalim osetila sam bebu stvarno je super,idem redovno na kontrole do sada je hvala bogu sve uredu probam sta vise izlaziti iz kuci naci neku zanimaciju hvala bogu ne uzimam AD pa nadam se da cu ostati do kraj tako i da ce biti sve u redu pozdrav do svi ljubim vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4035
6.3.2012 12:29:22   
mo girl
da se i ja pohvalim danas sam izneenadjujuce mirna i dobro se osjecam.cjelo jutro hodam po gradu obisla sam sve zivo a nisam se nijednom nasekirala sto je za mene nemoguce.a sto se tice zelja:eh ko mladja sam htjela biti uspjesna poslovna zena koja putuje po cjelom svijetu.sad vise nemam takve ambicije sad mi je vise potreban miran zivot.znam samo da nijedan od svojih snova nisam ispunila pa su mi prestali biti snovi.i uvjek sam htjela studirati kriminalistiku al eto nisam ni to

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 4036
6.3.2012 13:11:43   
dana123
Aminna to ti je bilo i kod mene kao da nikad nisam bila u svojoj kući jedan od groznih osjećaja proći će to, i meni se dešavalo ujutro navečer bi prestalo.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 4037
6.3.2012 14:27:47   
jana40
drage moje i ja da vam prenesem svoja iskustva za vas koje još niste mame, prije trudnoća sam se osjećala grozno, a u obe trudnoće sjajno iako su bile rizične obadvije jer sam imala 2 spontana pobačaja, isto tako period poslije porođaja jako lijepo, bez panike crnih misli i tako to, kod mene sve obrnuto... i da sex, ponekad mi nije do tog, ali uglavnom godi i osjećam se bolje, a želje,,, uvijek su mi drugi bili preči od mene same, mislim da me je to i dovelo u ovo stanje...ljubim vasuser posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4038
6.3.2012 14:53:15   
biba26
zašto meni nijedna ne odgovara, sigurno mislite da sam luda user posted image , dakle, probudim se u noći, konkretno preksinoć pa svira na radiju ta pjesma jedna "neke stvari srce sluti", pa se isto tako probudim prije nekoliko noći isto svira ta ista pjesma, pa prije tjedan-dva opet ta, dodouše, budila sam se i sinoć pa je svirala neka druga, al je zato bila tu na radiju ujutro, jel to zato šta moj mozak samo percepira to ili šta??? Zbunjena samuser posted image

(odgovor članu jana40)
Neposredna veza do poruke: 4039
6.3.2012 15:04:20   
dana123
Biba mislim da ti se to već uvuklo u glavu zato što stalno slušaš radio dok spavaš,a luda sigurno nisi.A iskreno kako možeš spavat uz radio ja nema šanse da spavam tako.

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4040
6.3.2012 15:09:28   
brinetyca
a joj..biba* ne boj se, pa šta ima veze..to je bila možda samo slučajnost. nisi luda. da jesi nebi ni znala da je ta pjesma sinoc svirala user posted image meni se npr u zadnje vrijeme cesto pocelo desavat da kad spavam da se trznem iza sna i ono bas sam prepadnuta..uzasno, ali ja brzo zaspem, kao da nista nije ni bilo. kao da me nesto trzne. valjda od stresa,od cega li je..nadam se da nije nesto ozbiljnije user posted image user posted image i danas sam setala, slabija sam bila nego jucer ali ipak dobbra kakva znam biti, ugl bolja sam malo. a sto se tiče želja, ja ovako razmisljam: zdravi imaju tisucu zelja a bolesni samo jednu. tako da mi je trnutno jedina zelja da me ovo prode, jer sve dok je prisutno sputava me u zivotu,u zeljama, ma u svemu. ali ipak imam ja duboko u sebi mnogo zelja i ne mogu rec da sam bezvoljna u zivotu. volila bi se zaposlit,(strah me radit:))) volila bi se udat, rodit djecu(kako cu ih setat kad i sama jedva hodam gradom:))) volila bi privest fax kraju, zvijet na selu..bavit se pisanjem, vjezbat,trenirat nesto,imat malog psa da me opusti..ostat uz svog sadasnjeg decka,volila bi da svi moji dragi ljudi budu zdravi i sretni,ma svi ljudi da budu srteni i tako :D user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4041
6.3.2012 16:34:46   
blur 77
Bibo user posted image , sigurno na radiju puste nasnimljenu muziku, pa se stalno vrte iste stvari, a ti si eto obratila paznju bas na tu. Sad zapamti neku drugu i vidjeces da se i ona ponavlja.
Jucerasnju temu preskacemuser posted image , rado ga se sjecam, ali mi trenutno nije do njega, toliko budem umorna sto bi rekla Rabi, pa bih radije odspavala. A i dugo sam to radila ne zbog uzivanja, nego i kad mi nije do toga, zbog reproduktivnih razloga, pa mi i dojadilo.
Zelje, snovi, mastanja...I to se kod mene dosta izmijenilo, sad samo razmisljam o zdravlju, pa ostalo kako bude, i kad se molim, molim samo za to. Zelim da rodim jos jedno dijete, pa kad malo porastu da se zaposlim, sanjam o tome da se vratim u svoju zemlju, nikako da prihvatim zivot vani, bez mogucnosti zaposlemja, jer ne vidim sebe kao zenu koja sjedi doma,  i izigrava domacicu. Uvijek sam o sebi mislila kao o zeni koja ima svoj zivot i svoju slobodu, a kad sam se udala nekako mi se sve to poremetilo, a toliko dugo sam analizirala sve, svoj odnos sa suprugom i mislim da sam donijela par pogresnih odluka, kao rezultat ne rjesavanja problema u pravom trenutku, vec prelazenja preko istih i trpanja pod tepih, e to se sve nagomilalo i ja sam pukla po savovima. Spontani je bio samo okidac, a dugo sam u sebi trpjela razna nezadovoljsta i poslom i nemogucnoscu dogovora sa suprugom oko mjesta zivljenja, jer ja sam godinama odbijala otici vani, jer sam potpuno bila zadovoljna i ispunjena svojim zivotom, Bas sam uzivala, setala, drustvo, putovanja, nikakvih obaveza osim sebi ugoditi. E onda dolazi brak, moj odlazak, usamljenost, nikakve obaveze, sve sto sam imala odjednom nestaje, Ocajan osjecaj ustati i ne znati sta raditi taj dan. I kao slijed svega toga anksioznost
Ovaj poremecaj me je mnogo, bas mnogo promijenio.
Djetinjstvo super, srecno, bezbrizno, roditelji pozrtvovani, puni ljubavi, mi smo centar svijeta za njih i sada, mozda i previse poneseni za nama. Ja sam bila bolesljivo dijete, zbog toga i razmazeno previse, bila sam stidljiva i uvijek strahovala za svoje najblize, da im se nesto lose ne desi. Hm, mozda ja od djetinjsta i vucem anksioznost. Kad se sjetim djetinjsta oko mene je sve suncano, vedro, svuda je pjesma. Ali sam uvijek bila nekako nervozna, ja sam to pridavala svojoj razmazenosti, jer su mi svi uvijek udovoljavali i uvijek je moralo biti sve po mome, zato i mislim za sebe da sam sebicna, ali ne u smislu da hocu sve za sebe, jer ja dajem sve i pomaem i brinem.
Ljubav... Imam stabilan brak, muza  koji mi je najveca podrska u svemu, mi smo zajedno vise od decenije, tako da su i ljubimora i trzavice iza nas. Sigurno da su prva zanesenost i strast prosli, ali ostala je ljubav, povjerenje. Sad nam je najveca okupacija beba, da njoj ugodimo, da joj sve pruzimo, mozda svoj odnos malo i zapostavljamo, Ne znam, previse sam se bojala braka, meni je moja sloboda bila svetinja, ja kazem da sam jako tesko sve to prihvatila, upravo zato sto sam razmazena i sebicna. A muz mi je pruzio sve, zato se ponekad i osjecam krivom
Ovo je sve ukratko, ako se cega sjetim pisem

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu brinetyca)
Neposredna veza do poruke: 4042
6.3.2012 16:53:28   
lajlac
Blur procitala u jednom dahu!!! Jako mi je drago cuti o pozitivnim iskustvima, brakovima, odnosima i slicno tome. Ja uvijek rado slusam druge. A Bibo draga ne brini nista. Eh sta se sve meni desavalo u nocnim satima, ihhhhh, da ti ne pricam. Meni se zna desiti da jednu pjesmu ponavljam hiljadu puta, a nema sanse da je izbacim iz glave, pojacana opsesivnost.user posted image Propolis pozdrav!!! I kanite se tih misli da cete nekoga povrijediti, svi se mi toga bojimo, svi imamo iste strahove, nece se nista desiti, proce i te misli. Jana_mk ima iskustva vise s mislima tog tipa, mozda ti ona moze pomoci. Mislim da je ona taj simptom prevazisla. Jeli tako Jano?
A jako cijenim stav Jane40 sto ne govori o simptomima koji ovdje nisu ranije spomenuti, zaista ti hvala na tome i na razumijevanju. Zaista nam ne treba da se vise i vise uvlacimo u ovo sranje, pogotovo ako si ih prevazisla.

Pozdrav svima!!! Saljem vam velikiuser posted image user posted image

Lajla

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 4043
6.3.2012 18:06:36   
propolis
Biba 26 sto se bar nisi probudila kad je svirala pjesma "ma boli me uvo za sve ja imam svoje sne"user posted image ,salim se, to jeste ova prokleta anksioznost uvjek povezujemo s necim sto nije ok. To sto se budis bas na tu pjesmu mislim da je razlog snimljena muzika i tvoj mozak koji je registrovao da se probudis u isto vrijeme. Kad sam imala probleme sa nesanicom budila sam se svaku noc u isto vrijeme i nisam mogla zaspati do jutra onako prevrtala se u nekom strahu. I sta god bi uradila da to promjenim, a znala sam ne zaspati namjerno do kasno izmoriti se itd, opet bi se budila tacno u minutu bas zato sto me je bilo strah opet cu se probuditi i necu moci zaspati. Sve sto mi ne zelimo kad smo osjetljivi mozak to registruje da bi sami sebe isprepadali.I sigurno da je bila pjesma nekog drugog sadrzaja ne bi ni obratila paznju.
Isto se meni sad desava kad imam strah da cu nesto uraditi sebi il nekome da cu pasti u tesku depresiju i da mi nece biti pomoci uvjek se lijepe takve price na mene. Ili uzmem i procitam takvo nesto u novinama ili me neko nazove i kaze hej znas onu bila u teskoj depresiji pa si je presudila. Ja pomislim vidis sto to meni prica sigurno i mene to ceka pa da se pripremim.
Mislim da koliko god mi bjezali od toga kao da sami trazimo gluposti koje ce nas prepadati i smarati.user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4044
6.3.2012 19:26:13   
dana123
Propolis nikako ne čitati o tom izbjegavaj to, i ja volim sve pročitati pa mi bude loše od toga čitaj samo o lijepim događajima.Evo jednom kod nas bila emisija o o tome da svaki peti čovjek ima neki psih.poremećaj i ja se zapalila sad ću gledat mislim hrabra jauser posted image ajme kad je krenulo ma jeb ti to ja odmah počela umišljat i brže prebaci na drugi program.Eto mene ludače jel mi to trebalouser posted image user posted image

(odgovor članu propolis)
Neposredna veza do poruke: 4045
6.3.2012 22:01:04   
biba26
Dano navikla sam tako da zaspim uz radio, nekako lakše zaspim, naučila sam se tako uz dečka, iako prije nikad nisam imala običaj. Hvala blur, lajlac, dana, propolis na riječima utjehe, dobro kažeš propolis, ta anksioznost nas tjera da obraćamo pažnju samo na nešto negativno, i ja ti savjetujem da nemoj ništa čitati o ngativnim, crnim stvarima, mene je to užasavalo, kad se samo sjetim sebe u tim situacijama, ma grozno koji me strah obuzimao, i prestala sam odavno tražit i googlat simptome i bolesti po internetu. Zbilja sam bolje otkako to izbjegavam, i općenito uz vježbe disanja i vizualizacije se osjećam bolje, ali nije to još to. Neda mi mira sad to šta kad se probudim svira ta glupava pjesma, nije uvijek u isto doba noći, i u ponoć i u 3 ujutro i u sedam ujutro me nervira, al to je to daobraćam pažnju na nju, zato me i uznemirava. Pusa drage moje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 4046
6.3.2012 22:06:19   
biba26
brynetica user posted image  nije ti to ništa kad se trgneš u snu, meni je bilo identično tako, taman da ću utonut u san, a ono trgnem se prestrašena, hvatam zrak, i sve je dakako od stresa i anksioznosti, išla sam doktorici radi toga, ona mahne rukom i veli ma nije to ništa, opusti se ženo, hihiuser posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4047
7.3.2012 1:20:46   
jana mk
Evoooooooooo meeeeeeeeee kolegiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image ,disem disem,tema SEX u jbt user posted image user posted image user posted image ja sam ko posvadzana s tom temom ,stalno me glava boli iihhihihihihihihiihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,nisam bila u skitnju ovih dana nego nesto po kuci sredzivala pa nisam stigla da se javim ,vidim imamo i nove clanice propolis dobrodosla duso u svetu poremecenihuser posted image user posted image user posted image user posted image ,procitala sam lajlac me spomenula da dam neki savet za taj simptom da bi nekoga povredili,ovako ja kad sam svom dr rekla o ovom simptomu on me samo pitao imas li ti u zivotu nekoga koga volis vise od svoje dete,rekla sam nemam ,i on kaze pa onda eto ti odgovor kako mozes uradit nesto tako onome koga najvise volis ja sam nekako to urezala u glavu i pomoglo mi na neki nacin eto malo od malo mozda,a sto se tice straha da cu se ja ubiti e tu vec nikako nemogu dati savet jer ni psihijatar me nije uspeo uveriti da necu si to uraditi kako je vreme prolazilo i ja sam vec na pocetku 4 godine u ovo sranje tako je i taj strah postajao sve veci i veci i skoro me gurnuo u depresiju ,sta sve nisam probala i sta sve nisam eksperimentovala neide i neide ,tako da po tom pitanju nisam bas dobar primer,ja se 2 godine patim s tim strahom da cu se ubiti i doslo je do toga da sam sebe mesecima preispitivala dal ja to umisljam ili mi neki glas to govori ,sva sam se izbezumila skoro da sam bila skrenula ,neznam sta ce slediti nadalje ali ja jos uvek nisam, uspela da se otarasim od taj strah cak sto je najgore postajao je sve gori i gori,,mozda sad kad sam na novu terapiju malo od malo imam 2 dana mirnih u mesecu ali nije to kraj ,pojave se opet i opet isti strah i tuga ,ali nadam se iskreno se nadam da cemo i ovaj strah izolirati jednog dana,neka nam je bog na pomoci ,,,sve vas ljubim i grlim

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu biba26)
Neposredna veza do poruke: 4048
7.3.2012 12:38:32   
propolis
Jana mk ja te misli nisam imala dok sam pila antidepresive ili im bar nisam pridavala znacaj , mozda da promjenis doktora i terapiju , ja trenutno nepijem nista vec skoro 2 godine pa me te misli valjda lakse slome. Inace mislim bar onako realno da kad vec 4 godine mislis i nisi nista uradila onda neces i jos nesto kontam pa valjda bi nas doktori uputili u bolnicu da misle da mozemo tako nesto uraditi, ja se bar tako tjesim.
Uvijek sam dobra u savjetovanju drugih a sebe hm. Al onako nesto kontam kad ti srce pocne lupati kontas evo umirem panika ili se prepadnes kad te nesto zaboli i kad ti se manta strah te onesvjestices se, pa mislim da zelimo sebi nesto uraditi ne bi nas bilo strah od toga.Uostalom svi smo manje vise bili kod doktora pa valjda nesto znaju valjda im etika ne bi dozvolila da nas puste kuci ako prijeti opasnost.
Hajde Jana mk reci nesto pozitivno na ovaj suncan dan.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 4049
7.3.2012 14:07:38   
jana mk
Propolis duso pijem i ja AD vec 3 godine menjala sam ih 2 puta do sada ,ali neznmam nemam vise tako puno povjerenja da pomazu ,ranije sam bila ubedjena da pomazu ali sad sumnjam,a i to sta kazes pa valjda bi nas strpali u krevet ako smo opasni po okolinu i po same sebi,uh mene i taj strah puno puta uhvati jao umisljam sta otkacim se i radim gluposte morali bi me strpat u belo i na onim inekcijama samo da vegetiram izvadim se iz pameti.a inace od suncanog dana nista nema kod mene sneg pada pa se nesali heehehe

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu propolis)
Neposredna veza do poruke: 4050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *