jana mk -> RE: Anksioznost?? (20.2.2012 13:33:16)
|
Gde ste kolegi? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]kako ide grupna terapija,ja poceh citat jacin post dva reda i pobegulja JANA [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif],nije taj post za mene samo bi mi nskodio jer i onako danas sam nesto napeta a dva dana bila ok ,opet me muci pitanje jesam il nisam u depru i sta ako jesam zavrsicu li na kliniku u belim zidovima i pidzamama [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif],nego muka me vise i o tome razmisljat sta bude BICE i gotovo,nemam vise snage razmisljat celi dan o glupostarijama ,ako je i nama receno da umremo od AD umrecemo i to je to ,ima jedna poslovica kaze ,STA CE KOLEVKA DA ZALJULJA TO CE MOTIKA DA ZATRUPA,[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]pa jbg kad je nas red popunicemo svako svoju rupu,ja ih vec zamalo 3 god pijem konstantno ,ljekova za smirenje sam pila samo po potrebu ali na kratkim stazama jer pokusavam uvek da ih izbegnem sto brze mogu,sto se AD tice znam da su stetne ali hvala bogu pa ih ima ,ko razumije shvatio bi,da njih bilo nije ja neznam gde bi moj kraj bio danas ,cestitam svima koji uspevaju bez njih ,ali jbg nismo svi isti eto ja sebe ubrojavam medzu onima koji nisu dovoljno jaki da se mogu izboriti sami ...samo nek je nama dobro pa dal s AD il bez njih nije vazno ...kazu ljudi ima NAVIKE AL IMA I ODVIKE [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|