|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
19.10.2011 11:14:08   
Rabi
IZVORNA PORUKA: mo girl

u pravu si rabi treba izbjegavat situacije koje nas zamaraju.ja sam tako na pocetku se zamarala sta ce ko reci i sta ko misli o meni i to me je strasno iscrpljivalo i nocima sam mislika .a sta je ona htjela da kaze sa tim?ma onda sam prelomila i rekla sebi ma ko vas sve j... be otkacicu vas sve i tako sam i uradila pocela sam izbjegavat navodne prijatelje koji su me zamarali i osudjivali i vjerovatno se podsmijavali mom stanju.i kad mi pocne neko pricat ono znate vec:kaze moja komsinica da ona zna nekog tvog i kaze to i to ja odmah sasjecem i kazem:nemam pojma o cemu pricas nit me interesuje imam svoj zivot.moja svekrva je opsjednuta tim pricama sta je ko reko i samo hoda o kucama i skuplja informacije i sd bi ona pricala o tome samnom al ja joj odma kazem neznam bogami tudji zivoti me ne zanimaju i muz je odma sasjece i kaze joj majkpo ne zamaraj je glupostima.tako pokusajte odjebati sve te koji vas pune glupostima i vjerujte da se puno bolje osjecam.moja sestra mi kaze kao sam otresita i drska al ona ne konta da se pokusavam odbraniti od crnjaka i dosad sam sutila i sve trpila zato me ovo sranje i savladalo al sam rekla sebi :ODSAD SAMO MISLIM NA SEBE I NEDOZVOLJAVAM NIKOME DA MI ZAGORCAVA ZIVOT.vise neslusam traceve i otvoreno kazem nekome u lice.nepetljaj mi se u zivot i odmah se bolje osjecam.
i samo jos da kazem znam da sam oduzila al odrzavam ideju od lejlac kad kaze da trebamo i pisat o svakodnevnim problemima tipa:prijatelji,svekrva roditelji itd olaksati dusu jer mozda nam neciji savjet moze pomoci kako da se postavimo prema nekom problemu zato zene zalite se slobodno

Bravo!!! I ovo je jedna od jako ucinkovitih metoda...Ja kad pisem imam osjecaj da sam sve probleme negdje ostavilauser posted image   Pa i ne pisu se dnevnici djabauser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3201
19.10.2011 11:36:07   
Rabi
IZVORNA PORUKA: lajlac

aha i da nadodam, da sada kada  trebam biti sretna, jer se moji roditelji slažu, jer su moja braća na putu da nađu sreću, jer sam završila fax, jer radim, jer imam dečka, ja to nisam jer me jebe ova KUČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Biće bolje, nadam se.

I nemoj se pitati ZASTO te bas sad safatalauser posted image Zato jer se sve smirilo, jer nemas sta vise da osluskujes...presla si na sebe!user posted image Samo sebi stavi u glavu, da ne kazem budi svjesna jer je to sad tebi jako tesko....stavi sebi u glavu cinjenicu, jer to i jeste, da ce JEDNOG DANA SVE OVO PROCI, IZACI CES KAO POBJEDNIK, BICES PUUUUUNO PAMETNIJA I BICES JAKO JAKO SRETNA....JEDINO RUZNO U SVEMU TOME CE BITI SJECANJE NA IZGUBLJENO VRIJEME! aLI NIJE NI ONO IZGUBLJENO JER CE SE NADOKNADITI!
Kako sam skontala, ti o ovom svom stanju sutis i trpis...tvoji roditelji ne znaju?  Tebe je sad strah, da ako njima kazes da ce se i njihov odnos poremetiti? Jel tako? Nemoj tako razmisljati, tebi ce biti lakse kad svojoj mami ispricas i kad budes imala oslonac! Vjeruj mi kad podijelis sa svojim roditeljima, tebi ce polatereta spasti! a i oni ce, bez da im ti ista kazes...shvatiti gdje su pogrijesili!
I zasto ne potrazis pomoc psihologa, to nije sramota...mene nikad nije bilo stid anksioznosti niti mog odlaska psihologu! Ja samo kazem, to se moze svima desiti...Ja imam primjer jedne osobe koja mi je priznala da me nije razumjela, ali kad je i nju safatalo...onda mi je priznala da me nije razumjela i da joj je jako tesko!!! Zato glavu gore!
Kzes da se preispitujes, razmisljas zasto ovo ili ono...Ako si nesto uradila, pa zasto nisam ovako uradila...bilo bi mi bolje! I stalno pitanje STA AKO......Koje je veliki problem kod nas anksioznihuser posted image Ja sam ga prevazisla hB...ja se vise ne pitam sta ako....ja sebi kazem....STA GOD DA BUDE NEKA BUDE!!!!Neke stvari ne mozemo promijeniti!
Pitala si me za ove vjezbe opustanja, je li tako? Mislim na opustanje huse i tijela.... Meditacija! Legnes ili sjednes, kako ti odgovara! Zazmiris, dises dubogo i polako i jedino o cemu razmisljas jeste disanje....Desi se da u toku vjezbe, uhvatis sebe da si negdje sa mislima otisla, da ne razmisljas o disanju...samo se opet vratis na disanje! Zatim vjezbe vizualizacije, isto ovako samo sto zamisljas lijepe situacije, mjesta koja tebe opustaju...znaci zamisljas SVE do najsitnijih detalja! Pokusaj da se uzivis toliko, da osjetis npr. toplinu sunca, miris mora, lagani povjetarac...Ovisno sta zamisljas!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3202
19.10.2011 11:45:06   
Rabi
IZVORNA PORUKA: jana mk

Pusa cure,evo Janu iscitala sve redom sto ste ispisali i slazem se u potpunosti posebno u onaj dio da moramo svako na svoj nacin pronaci u sebi ono sto nas najvise umiruje ,ja juce bila sasvim ok nit crnjaci nit nista malo me sinoc zdrmali al ja heleh i bilo mi bolje pravac krevet ,danas isto ok kazem sebi izgleda pocinje da asentra deluje polako danas tacno 14 dan kako je uzimam ,sve bilo ok kad mi malo pre frendica kaze ma sto si citav dan nervozna i ja pocnem analizirat eto pocelo se i izvani primjecivat da nisam ja sva svoja i odmah se oneraspolozila sad sam popila redovnu dozu heleha pa cekam da proradi abd,jos uvjek nisam dobro sva sam napeta vid mi magla ,znam se iznervirat od sitnicu ,neznam dal ovo moje nema leka il jos je previse rano za kozna kakvo poboljsanje,strah me svega vise,umirim se zaboravim pocnem uzivat opustim se kad ona uvece opet me zdrma ,posebno period kad trebam uzet heleh ja se sva potresem,neznam zasto al tad mi je najgore uhvati me strah da nece ni on vise da mi pomaze pocnem sumnjat i eto ti haosa u glavu....nadam se da ce asentra proraditi i da cu uspeti u ovoj borbi zajedno sa sve vas ovde ....imate li vi ovakvih sata u noci il u toku dana kad vam moral opadne na nula i jednostavno se bojite necega a uopce ni neznate cega....user posted image user posted image user posted image

Ovako...Ne znam jesi li bila nervozna ili nisi...ali svi mi imamo takve dane!I ti si sigurno nekad primjetila da je neko nervozan! Trebala si prihvatiti da si nervozna a nikako se preispitivati! Od preispitivanja si postala jos nervoznijauser posted image
Razmisljas da ce i tablete prestati djelovati i sta ces onda ako ne budu djelovale, poludices?  Budalice, i ja sam bila u toj faziuser posted image I bas te nervoza uhvati pred uzimanje tablete, bas iz tog razloga sto se ti u svojoj glavi spremas za uzimanje i kontas vec mi je ponestalo doze u krvi, vrijeme mi je da popijem novu tabletu....sad ce me uhvatiti!!! Rijesi se toga, ne razmisljaj kad ces popiti, a polako....proci ce i to! Doco ce vrijeme da je zaboravis popiti, vjeruj mi! I da ti kazem, kad ti je lakse, nemoj se oslanjati na pomoc lijekova...radi na sebi i na svom razmisljanju! Pusa ! P.S. Ne slusaj duge sta ti govore, furaj svoj fazon!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3203
19.10.2011 11:48:57   
Rabi
I zaboravih ti reci da ovo s vidom...i meni se desava! Nekad mi je kao magla ispred ociju, kao da je prostorija puna dima a nijeuser posted image To je samo od napetosti i grca naseg mozga u kojem se nalaziuser posted image Ne sikiriki! Kad ti se desi, samo nastavi...gledaj kroz maglu, kao da i jeste magla! Ne pridaji znacaja i proci ce, vjeruj meni kad ti kazem!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3204
19.10.2011 11:53:13   
Rabi
Draga mo girl, ja sad tek procitah ovaj tvoj zadnji postuser posted image Bas ne mogu da razumijem tu zenu, pa majka mu stara mama ti je....Ona ti treba biti podrska i oslonac! a i mi ponekad prenaglimo, pretjeramo, budemo grube, drske i previseuser posted image Ali vala koliko god i sta god, nisi zasluzila takve rijeci!!! Nemoj se sikirati, radi na sebi i sebi pomoziuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3205
19.10.2011 13:53:28   
mo girl
ah ona je uvjek takva bila prema svima i rodbini i prijateljima jednostavno ona je onaj sebicni tip zene sto misli samo na sebe i iz svega mora izvuci korist.ja sam godinama trpila sad trpi mladja sestra al sta cu joj ja joj nemogu pomoci jer se ova nikad nece promjeniti.al valjda bog svima da neki spas pa je meni dao razumnog muza da se spasim od nje.imala bi ja jos danima pisat o njenim grozotama al nema smisla vas zamarati ja mislim da se tu najbolje odmaknuti i svak svoj zivot bez vele kontakta da bi sacuvala i ovo malo zivaca sto mi je preostalo.
jano moja takva pitanja vode u nedogled jednostavno reci sebi ako mi ove tablete nebudu pomagale uzecu neke druge i gotovo makar danas ima tableta u nedogled.user posted image

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3206
19.10.2011 22:50:03   
jana mk
Pusa svima,Rabi hvala ti duso na utjesne reci bas si me malo umirilaonako odmah mi je drugacije kad mi neko nesto lepo napise,nesto sam i danas bas bila onako depresivna neraspolozena a zaista nemam neki poseban razlog za to i nesto se jako brzo unervozim,nisam pred pms kozna sta je sad ,vjerujem da je prolazno nadam se

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3207
20.10.2011 10:15:56   
biba26
hej drage moje, evo da se malo javim, nekako sam bila baš dobro dva-tri dana, pa nisam ni posjećivala forum, danas sam nekako napeta, tresem se, nešto me leđa bole, pa sve mislim šta je sad to, je li infarkt? Užas, te misli su grozne. Ljubim vas sve!!!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3208
20.10.2011 10:29:18   
dana123
Biba idi na128 stranicu i pogledaj post od anze i pročitaj članak

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3209
20.10.2011 10:37:35   
dana123
Evo ja jutros zvala svoju dr. i rekla da ujutro imam napetost i nervozu da nije za živit i ona meni rekla da odmah popijem misar da se smiri, i ja popila ujeb. odma olakšanje.Pa mislim se šta sam ja durala ovih 10 dana to je bilo za poludit.Jano vidim da i tebi malo nervoza ali ovo je kod mene trajalo od ranog jutra do podne to je bilo neizdrživo kaoda će mi koža puć.

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3210
20.10.2011 12:55:05   
Rabi
IZVORNA PORUKA: dana123

Evo ja jutros zvala svoju dr. i rekla da ujutro imam napetost i nervozu da nije za živit i ona meni rekla da odmah popijem misar da se smiri, i ja popila ujeb. odma olakšanje.Pa mislim se šta sam ja durala ovih 10 dana to je bilo za poludit.Jano vidim da i tebi malo nervoza ali ovo je kod mene trajalo od ranog jutra do podne to je bilo neizdrživo kaoda će mi koža puć.

Jesi ti tek pocela uzimati terapiju? ako jesi, kazu da na pocetku uzimanja terapije simptomi se mogu pojacati ne normalno...znaci lose ti je ali jos, jos jace nego inace! Najvjerovatnije da je to! Pusa

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3211
20.10.2011 15:59:36   
dana123
Ma da danas deseti dan kak pijem terapiju i rekla mi doktorca da će tak dok ne proradi terapija tak da ću vidjet kak će bit.

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3212
22.10.2011 10:19:58   
jana mk
Pusa cureevo i mene,citala sam vas ali nisam pisala jer sam malo zauzeta imam goste,inace bila sam ok malo od malo ko zaboravila na ono nedaj boze uradim si nesta ,danas se budim tmuran dan kisa depresivan upm ja sva ko u bunilu inace i meni je jutro najgore traje do kasno podne onda uvece dodje neko olaksanje ,opet me strasno spopao strah od (....)sve sumnjam da eto meni vise i lekovi nepomazu strasno,a veceras sam zakazala izlazak da se malo razveselim nekontam samo kako cu ovako tamo sva u bunilu i neraspolozena,brojala sam asentru koliko popila izlazi da je danas 18 dan ,neznam vise sta misliti dal josuvjek nije proradila kako treba ,dal je prerano za neke vece rezultate ali jedno je sigurno ja jesam malo bolje od pocetka ali daleko od sasvim dobro ,recite mi dal ima neko iskustvo koliko treba da terapija pocne delovati meni je asentra prvi put kad sam je pocela uzimat vrlo brzo proradila,s deprozelom nisam bas bila nesto ok ali radio je ipak ,medjutim ja nisam bila zadovoljna sanjime i vratila se na asentru ,evo popila sam i dozu heleh 0,25 kozna mozda se malo umirim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3213
22.10.2011 11:11:03   
Anoniman
Mo girl ne mogu da vjerujem kako je ta zena gruba,a majka ti je....Strasno kako kod nas ljudi reaguju na takve stvari...Ovdje je to sasvim normalno,mnogo ljudi pati od anksioznosti i to nije neka zahebana psihicka bolest,cesto stres,nespavanje,veliki sokovi utjecu na to...Ja sam imala srecu moja,seka ,otac,majka,zet,tadasnji momak su to prihvatili super i bili mi velika podrska i to veoma puno znaci,kad covjek zna da nije sam i da ima oslonac kad prekipi....
Ti imas nas i nemoj razmisljati sta ko misli,jer nisu vrijedni a tebi to ne donosi dobro...Postoje ljudi koji se raduju tudjoj nesreci nazalost...Budi jaka ne misli na njih misli pozitivno,jer umojim ocima jesi veoma jaka zena ,znam da sam se ja susrela sa takvim ljudima i dobila hladno rame sigurno ne bih isplivala na vrh....

Saljemo ti veliki zagrljaj ja i moje malo pile

(odgovor članu jana mk)
  Neposredna veza do poruke: 3214
22.10.2011 11:57:28   
Rabi
IZVORNA PORUKA: jana mk

Pusa cureevo i mene,citala sam vas ali nisam pisala jer sam malo zauzeta imam goste,inace bila sam ok malo od malo ko zaboravila na ono nedaj boze uradim si nesta ,danas se budim tmuran dan kisa depresivan upm ja sva ko u bunilu inace i meni je jutro najgore traje do kasno podne onda uvece dodje neko olaksanje ,opet me strasno spopao strah od (....)sve sumnjam da eto meni vise i lekovi nepomazu strasno,a veceras sam zakazala izlazak da se malo razveselim nekontam samo kako cu ovako tamo sva u bunilu i neraspolozena,brojala sam asentru koliko popila izlazi da je danas 18 dan ,neznam vise sta misliti dal josuvjek nije proradila kako treba ,dal je prerano za neke vece rezultate ali jedno je sigurno ja jesam malo bolje od pocetka ali daleko od sasvim dobro ,recite mi dal ima neko iskustvo koliko treba da terapija pocne delovati meni je asentra prvi put kad sam je pocela uzimat vrlo brzo proradila,s deprozelom nisam bas bila nesto ok ali radio je ipak ,medjutim ja nisam bila zadovoljna sanjime i vratila se na asentru ,evo popila sam i dozu heleh 0,25 kozna mozda se malo umirim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo bunilo mi je poznatouser posted image I ja sam takva od jucer, bas sam nekakva sva zbunjena, ne znam ni kud bih ni sta bih...Ali to gledam ovako, ne pridajem znacaja ovom osjecaju jer nisam jedina....Dosta ljudi se zali da im nije bas sve bistrouser posted image Pa kako je onda tek anksioznim??? Ne sikiriki, heheheheh.....Pustim brigu na veselje i kazem vala nek me sad zdrma ako treba da me zdrma....pa sta je goduser posted image I ja se odmah rasteretim!!! I jos plus jucer cijeli dan spopalo me neko bockanje po lijevoj strani tijelauser posted image Cas me bocne po vratu, cas po nozi, po prstima, po obrazuuser posted image Bas cudnouser posted image Ma mi i jesmo jedno veliko CUDO!!!!
A za djelovanje terapije...pa zavisi od osobe do osobe! Pocni vjerovati da ce ti biti lakse i prestani razmisljati! Ja sam jedno vrijeme pila asentru, i mislim da mi je trebalo mjesec dana da budem bas ok! A period koji je potreban da tablete pokazu rezultat je 21 dan, koliko znam....Ali eto nismo svi isti! Pozzz

< Poruku je uredio Rabi -- 22.10.2011 12:00:02 >

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3215
22.10.2011 12:22:37   
mo girl
hvala marina na lijepim rijecima i to jeste tako mi jesmo jace od drugih ljudi cim se borimo ovoliko a podrska puno znaci u oporavku.ja nisam imala podrsku familije jedino me mladja sestra podrzavala i sad je uz mene al desava mi se da mi se dosta prijateljica i ljudi koji su mi se prije smijali sad traze savjet jer se i njima pocelo isto to desavati mantanje strahovi itd a ja im kazem eto vi ste se meni smijali a sad vam treba pomoc svi ste dosli na moje mjesto sad se borite sami.nikad neznas sta te moze snaci zato se nikad netreba smijati nikome kao sto su oni meni pa eto im saduser posted image znam da je zlobno al eto kad sam muku mucila moja kuma mi je govorila:trgni se malo bogati a sad se zali moja sta cu manta mi se stalno nespavam nocima sve mi srce lupa itd.
jana nemoj se toliko strasiti oko tih ljekova pusti uznemirenost ce proci samo kad nemislis na njega al dok god samo o njemu razmisljas ono ce rasti jos vise.meni se u zadnje vrijeme dogadja da sam svadljiva nekako nesvadjam se sa ljudima nego u mislima sam svadjalacki nastrojena al se trudim kontrolisati.
drzite se cure mozda smo uznemireni od velike promjene vremena mene glava stalno boli a nikako da ugrabim termin za masazu stalno je guzva sranje moracu sljedece sedmice jer mi tad stvarno bude lakse

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 3216
22.10.2011 23:40:17   
jana mk
Opet hvala rabi ,hvala i tebi mo girl sto kucnete koji red utesan za mene ,ja se nikako nemogu izvaditi iz kruga crnjaka ,eto bila ok neki dan sad opet po citav dan mi se spava ustanem ko da me vampiri jurili citavu noc a ja ko top od lekova zaspala ,popijem ujutru i popodne heleh od 0,25 i do 20 sati sam sva pospana jedva gledam pred ocima amoram funkcionisat jer imam obavveze oko kucu ,onda nastaje neko razdoblje i je se ko probudim iz dubokog sna olaksanje malo od malo sam bolje strah je konstantno prisutan ,nemam drugih problema zasad neznam ovo me zaista plasi ,analiziram vas i vase postove posebno one koje pisu da se boje da bi si nesto uradili nedobog,i pocnem sva drhtati ,kazem sebi izgleda da je moj strah drugaciji,meni odjednom kad nadodje crnjak eto tako sjedim i razmatram neki problem i samo me spuca crnjak (jao pa ubila bi se )recimo ako nemogu rjesiti ...nije da bi ja to uradila nedo bog ja se uzasnem od taj pomisao i onda nemogu sebi doci satima ,ispitujem sebe dal bi ja to il ne bi i drhtim od straha ,ponekad se uzasnem kad vidim ostrih predmeta ,pocnem razmisljat sta ako otkacim maloj nesto uradim i tako red za redom ja se umorim od drhtanja i uzasavanja i sumnja da nije anksioznost....citam da su samo misli onaj sajt koji anza postavila je bas ohrabrujuci ali nemogu sebe da ubedim nikako da jesu samo misli i nista vise ...mislim da sacekam jos bar 7 dana i da vidim mozda proradi nova terapija ako do iduce nedelje nema poboljsanja morala bih kod dr,jako se bojim da mi nepronadju neku novu dijagnozu..nadam se da necu dozivjet tako nesta jer zaista nemam snage da podnesem umorna sam od svega ,dajte mi koju utesnu rec ,dal je iko menjao vise terapija dal se iko od nas ovde osecao kao ja ...piusite mi bilo sta samo da se umirim jer zaista je previse straha u meni.....

(odgovor članu mo girl)
Neposredna veza do poruke: 3217
22.10.2011 23:53:19   
Anoniman
Jana mozda ti ne odgovara terapija,nisam skontala sta uzimas...Moja seka  je poslije zetove smrti dobila tablete,protiv anksioznosti i depresije,cura na sebe nije licila ,bila je ko pijana....

(odgovor članu jana mk)
  Neposredna veza do poruke: 3218
23.10.2011 9:42:43   
dana123
Jana draga šta da ti kažem i meni je jako loše od kad sam počela pit terapiju.Uopće nespavam po noći,nemam volje za ništ a apetit nula, ujutro jaka nervoza,nemir i tjeskoba sva dršćem i onda naravno joj šta je ovo ovo je sigurno nešta drugo i tako ubijam se od straha dođe mi da se ispovraćam trnci mi po cijelom tijelu eto šta da ti kažem popijem misar i onda malo bolje.Zvala svoju dr. ona kaže da će tako dok prodjeluje ad a ja više ni sama neznam muka mi od ovoga i kak da onda imam volju za išta.Eto borim se šta da radim stalno mislim sutra će bit bolje i tako guram.Veliki pozdrav!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3219
23.10.2011 10:27:34   
jana mk
Dana hvala sto si se javila mila,ista prica i ja ujutru kad ustanem osjecam ko da u glavi imam neki teret od 5 kg i nikako ga nemogu skinut stog mesta,isti drhtanje trnci strahovi i meni apetit pomalo poceo zezat al to i nije na odmetu kod mene jer ionako mi treba koji kg skinuti user posted image user posted image user posted image user posted image ,tjeskoba ,strah, bunilo ko da nisam ja..isto ti se i ja nadam da ce sutra biti bolje jer zaista moramo se ovoga resiti u to sam sigurna ,isto i meni moj dr rekao da je pocetak ovakav i da moram sacekati i biti strpljiva sve ce simptome polako nestati ,borim se dajem sve od sebe ide tesko ali moramo istrajati ..samo da nisu crnjaci bilo bi lakse ali sta je tu je nazalost...i ja se nadam na bolje sutra ..sve vas ljubim

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3220
24.10.2011 12:23:21   
jana mk
Dana vidim tu si pusa mila...poslala sam ti pp

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3221
24.10.2011 12:32:00   
dana123
Pozdrav curke Jano kak danas evo meni mrvicu bolje, ali ist tako ujutro nervoza i treskavica za neživit ,loše sam raspoložena,a izdržat ću nekako te nuspojave al ako ne onda opet kod dr.pa bože moj mjenjaćemo druge.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 3222
24.10.2011 12:33:23   
dana123
E sad tek vidjeh poslala i ja tebiuser posted image

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3223
24.10.2011 18:34:58   
lajlac
Kako ste mi cure moje danas? kako terapija ide?  ja više i ne znam kako sam. Da kažem da sam dobro, nisam, da kažem da sam loše, možda ipak malo višeuser posted image Kako se ponekad osluškujem, ispitujem šta to vidim, da možda ne vidim nešto što ne pripada stvarnosti ili čujem li nešto što drugi ne ćuju, pa mi se često nameću zvukovi koji su normalni ali koje ja u svojoj glavi preuveličavam, kod mene se sve čuje jaće itd Ali ponekad mi se dešava i da mi tišina smeta, kao da je mogu osjetiti, kao da je mogu ćuti i to me potresa ponekad. Čini mi se kao da je neki kontinuirani zvuk i ponekad me strah toga. Jer čim ne mislim na to, toga nema, ali se pitam što ako je to zvuk koji postoji i ako ga ja nastavim osluškivati, pojačavati svojim strahom hoće li mi naškoditi? Ne znam da li me razumijete? Kao kad vam ponekad "uho zvoni" vi zapamtite taj zvuk i ponekad mislite da traje duže... meni se to nekad dešava sa zvukom tišine. JAO KAKO OVO LUDO ZVUĆI, MOŽDA SMO IPAK MALO HUJ HUJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ima li neko slično iskustvo?user posted image

Lajla

(odgovor članu dana123)
Neposredna veza do poruke: 3224
24.10.2011 18:51:30   
koka i po
ja mislim da dajes previse znacaj svemu ....bez ljutnje.
prestani se "osluskivati" i uzivaj u datom trenutku jer on se vise vratiti nece.
casa je dopola puna a ne prazna user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 3225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *